Masterclass Fine ART Fotografie door Carola Mouthaan

Masterclass Fine ART fotografie

150 Minuten

Masterclass prijs is inclusief toegangsticket tot de Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni 10.15 – 12.45 € 85,-
Zaterdag 13 juni 14.30 – 17.00 € 85,-
Zondag 14 juni 10.15 – 12.45 € 85,-
Zondag 14 juni 14.30 – 17.00 € 85,-

Mijn naam is Carola Kayen-Mouthaan, mijn passie is Fine Art fotografie. Ik heb het voorrecht dat ik in 2020 weer masterclass mag geven op de FotoFair.

Ik zal jullie eerst wat over mijzelf vertellen

Ik ben 50 jaar oud, gelukkig getrouwd met mijn man Toon, die tevens mijn artdirector is, deze functie is hem ooit tijdens een lezing in Engeland toebedeeld. Veel van mijn ideeën verzin ik ook samen met hem en bepaalde props worden door hem gemaakt. Ik hou ervan om foto’s te maken die afwijken van de standaardfoto’s, zoals een meisje die zichzelf schildert, Modellen met een wit gezicht.  Ik werk ook heel graag met modellen die in de fotografie wereld niet standaard/perfect zijn zoals bijvoorbeeld, Kindjes met downsyndroom, mensen met een zichtbare handicap ik vind het dan mooi om de nadruk juist niet daarop te leggen maar op het verhaal van de foto. In mijn ogen is ieder mens mooi, want schoonheid zit aan de binnenkant en niet aan de buitenkant.

Het liefst werk ik met echte dieren, die zijn zo heerlijk onvoorspelbaar.

Voor mij moet een fine art foto gevoel uitstralen en dat is wat ik probeer in mijn foto’s vast te leggen.

Ik geef ook lezingen in Nederland en buitenland over mijn passie in de Fine Art fotografie. Ook geef ik masterclasses/workshops in Nederland en internationaal. In 2018 had ik de eer om de wedstrijd  Photomaster Benelux te winnen, daar ben ik nog steeds super trots op. Ik heb al diverse prijzen mogen ontvangen voor mijn werk en daar ben ik erg trots op. Mijn foto’s hebben ook al op een aantal exposities gehangen In Duitsland, Egypte, Rome, Cape town, London, Italië, Berlijn en op diverse plekken in Nederland

Het komende jaar heb ik weer een aantal leuke modellen voor de foto fair. Ook heb ik diverse nieuwe kostuums o.a uit de Oekraïne waar ik in augustus 2019 zelf een workshop Fine art fotografie heb gevolgd. Ook heb ik deze FotoFair een aantal handgemaakte Headpieces mee die gemaakt zijn door Miriam Cox. Weer hele andere dingen dan in mijn masterclass in 2019.

Ik hoop jullie te zien op de foto fair 2020 tijden mijn masterclass

Dutch Beauty Fotografie
Dutch Beauty Fotografie
Dutch Beauty Fotografie