Workshop Cavia's fotograferen Team CCC-Fotounie

Workshop Cavia fotografie

90 Minuten Stand nr.33 Exclusief maximaal 15 deelnemers

Prijs is inclusief toegangs tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.15 – 11.45 € 59,00
Zaterdag 3 juli 12.45 – 14.15 € 59,00
Zaterdag 3 juli 15.15 – 16.45 € 59,00
Zondag 4 juli 10.15 – 11.45 € 59,00
Zondag 4 juli 12.45 – 14.15 € 59,00
Zondag 4 juli 15.15 – 16.45 € 59,00

Een bijzondere workshop met de leukste huisdieren Cavia’s.

Met deze Fun foto shoot, hebben we namelijk als gastmodellen een stel cavia’s die helemaal los gaan.

Die voor jullie met allerlei accessoires gaan poseren.

Het wordt een Fun Shoot waarbij de cavia centraal staat.

Het leuke aan deze workshop is dat je nooit kan voorspellen wat het resultaat zal zijn.

Eén ding staat vast: jouw opnames zijn uniek en enig in haar soort. Je zult je familie en vrienden versteld doen staan, dat is zeker.

Onder de leiding van Ki Tan en zijn enthousiaste team word je stap voor stap weg wijs gemaakt hoe je deze cavia’s kunt vastleggen. Belangrijk hierbij is dat je leert omgaan met het maken van een reeks opnamen achter elkaar.

Wat heb je nodig om aan deze fun workshop mee te doen?

  • je eigen camera met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken,
  • Volle batterij en lege geheugen kaartjes – zorg ervoor dat je genoeg geheugenkaartjes bij je hebt. Want wij kunnen je garanderen dat het echt snel gaat. Voordat je het weet is je geheugen kaart vol!

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

  • handmatig instellen van je camera voor het mooiste en beste resultaat.
  • aantal korte tips om de foto’s te perfectioneren binnen Photoshop.
  • Je gaat naar huis met veel foto’s die het uitzoeken waard zijn, om vervolgens dat ene aparte plaatje te vinden en te bewerken tot de “piece of art” die je graag aan je portfolio wil toevoegen.

Bovendien ontvang je tijdens deze workshop een uitnodiging om lid te worden van de geheime Facebook groep “Cavia”

Wanneer je jouw gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je, indien dit gewenst is, verbetersuggesties van het team van de CCC FotoUnie.

Kijk voor het volledige programma op onze website https://ccc.fotounie.nl/ of op CCC.FotoUnie op Facebook. Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

CCC Fotounie staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.