Workshop Fashion Fotografie met Impact (LED licht) door Frank Doorhof

Workshop Frank Doorhof

Fashion Fotografie met Impact door Frank Doorhof

150 Minuten – exclusief voor maar 9 deelnemers

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 26 september 10.00 – 12.30 €85,00
Zaterdag 26 september 14.30 – 17.00 €85,00
Zondag 27 september 10.00 – 12.30 €85,00
Zondag 27 september 14.30 – 17.00 €85,00

Het thema van deze workshop is werken met continu licht en kleur. Ledgo ambassadeur Frank leert je hoe jij ook die creatief met LED licht (of continulicht) kan fotograferen en natuurlijk ga je zelf ook schieten. Net als in de workshops van Frank Doorhof starten we met een vraag en antwoord ronde.

Frank vertelt je waar je rekening mee moet houden als je met continue licht schiet. Belichting met LED is immers heel anders dan flits. En dan zijn er nog verschillende soorten LEDlampen zoals tubes, panelen en fresnels. Welke kies je en wat kan je daar mee. Hoe kan je je model goed uitlichten zodat je een bijzonder portret krijgt? Frank zal het je laten zien in een live shoot met model. Je ziet de foto’s gelijk binnenkomen op de laptop. Daarna mag je zelf aan de slag onder begeleiding van Frank en zijn team.

Wil je meer weten over fotograferen met LED licht of het maken van creatieve portretten, schrijf je dan snel in.

Basiskennis van je camera is gewenst. Dit is een interactieve workshop waarbij we samen de beste resultaten halen. Je mag na afsloop je foto’s naar Frank mailen. Hij bekijkt ze dan geeft je eventueel tips en trucs om nog beter te worden.

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

Fotograaf en Kelby trainer Frank Doorhof geeft workshops model fotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland, maar ook op bijzondere plekken, zoals in kastelen, musea en urbex locaties. Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal. Dit staat garant voor geweldige model foto’s. Hij werkt met small flash, big flash en ledverlichting.

Zijn bestseller “Mastering the Model Shoot” is in diverse talen vertaald en heet in het Nederlands “Handboek: modelfotografie”. Onlangs is zijn boek “Fotograferen in Elke Situatie” uitgekomen. Op Photofacts Academy staat de Nederlandse video: “Controle over je fotoshoot”. Daarnaast heeft Frank meer dan 11 instructie video’s uitgebracht en diverse presets.

Op social media is Frank ook heel actief. Dagelijks maakt hij vlogs en video’s met reviews, tips en trucs over alles wat met fotografie te maken heeft in “Behind the closed DOORs”. Maandelijks broadcast hij “the Digital Classroom” een gratis, online, interactieve live shoot vanuit zijn studio op YouTube en Facebook. Zijn YouTube staat trouwens vol met reviews, interviews en veel meer.

Franks portfolio vind je hier: smugmug.com/frankdoorhof
De actuele workshops en agenda staan op: frankdoorhof.com/a en fotografie-workshops.nl

Fashion fotografie met impact door Frank Doorhof
Fashion fotografie met impact door Frank Doorhof
Fashion fotografie met impact door Frank Doorhof
Fashion fotografie met impact door Frank Doorhof