Workshop Fotografie Hacks voor elk niveau door de Fotoclub

Workshop Fotografie Hacks voor elk niveau

90 Minuten maximaal 20 deelnemers

Verzamelen bij tent nr.45 de workshop word in de buitenlucht gegeven.

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 12.30 – 14.00 € 39,-
Zondag 4 juli 12.30 – 14.00 € 39,-

Het doel van deze actieve workshop fotografie hacks is om je met minimaal 4 zelfgemaakte topfoto’s naar huis te laten gaan.

(Hacks gaat om tips, tricks, shortcuts, lifehacks etc.)

Onder begeleiding van een ervaren fotograaf ga je met je eigen camera aan de slag om met eenvoudige huis, tuin en keukenmiddelen minimaal 4 super gave foto’s te maken binnen anderhalf uur.
Dit is een leuke, spannende en leerzame ervaring waarbij samen fotograferen en elkaar helpen voorop staat. Zowel creativiteit en een stukje techniek helpen je bij het eindresultaat.
Mocht je nog weinig of geen technische ervaring hebben dan helpt onze docent je snel op weg bij de start van de opdrachten die je gaat uitvoeren. Voor de mensen met wat meer ervaring gaan we extra je creativiteit prikkelen.
Technisch leer je welke instellingen je het beste kunt kiezen bij elke specifieke opdracht. Daarnaast leer je waar je nog meer op kan letten om het beste uit je foto te halen.
Er zullen verschillende fotografie hacks aanwezig zijn die je kan gebruiken bij deze workshop. Aan het einde van de workshop ontvang je een linkje naar voorbeelden en uitleg over de fotografie hacks die we tijdens de workshop hebben behandeld. Zo kan je ook na deze workshop de opdrachten nog eens doen.
Benodigdheden:

  • Je eigen camera. Je kan met elke camera meedoen maar een camera met een A, Av, S, Tv en/of M-stand zijn ideaal om het beste resultaat te krijgen.
  • Neem de lenzen mee die je hebt. Of gebruik gewoon de lens die je bij je hebt.
  • Camera regenhoes of een paraplu indien het regent
  • Samen fotograferen
Word abonnee van ons YouTube Kanaal

Is fotograferen je passie?

Wil je je talent beter benutten, maar je weet niet goed hoe? Wil je leren hoe je je creativiteit tot uiting laat komen en hoe je fotografische technieken het best toepast?

Dan is Fotoclub.nl echt iets voor jou. Join The Club!

Fotoclub.nl is opgericht door Marcel Wiegerinck. Fotografie is een mooie manier om anders tegen de wereld aan te kijken. Marcel kwam tot dat besef tijdens één van zijn wereldreizen en besloot zijn vak te maken.

Wij geloven dat je een verfrissende kijk op het leven krijgt door te leren hoe je de schoonheid van de wereld op een creatieve manier kunt tonen. Het opent de weg naar persoonlijke groei en helpt je een gelukkiger persoon te worden.

We helpen en inspireren je dan ook het boeiende van fotografie te ontdekken en onder de knie te krijgen. We nemen je mee op een reis vol bijzondere ervaringen waarin je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan en je passie voor fotografie kunt delen met anderen. Waar je je bevindt of welke apparatuur je gebruikt, is daarvoor niet eens belangrijk.

Daardoor biedt Fotoclub een heus clubgevoel en garanderen we ook nog eens professionele educatie met een goede structuur.

Fotoclub is ambitieus en voortvarend. Daarom is onze community er niet zomaar één. Wij streven ernaar de nummer 1 community over fotografie te zijn. Eén waarin jíj je thuis voelt!

Fotoclub is:
Modellendag, Get The Picture, Cursussen, Workshops, Fotowandelingen, Fotoclub Café, Vraag en Antwoord Webinars, Foto’s bespreken en Exclusieve clubdagen door heel Nederland.

Wil je alvast meedoen? Word gratis lid en meld je direct aan.

Fotoclub
Fotoclub
Fotoclub
Fotoclub
Fotoclub