Workshop Fun Foto Shoot Halloween door CCC-Fotounie

Workshop fun fotoshoot Halloween

90 Minuten Stand/tent nr.30

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 12.00 – 13.30 € 49,-
Zondag 4 juli 12.00 – 13.30 € 49,-

Dit wordt een workshop die een idee geeft welke shoot we (éénmalig) bij CCC.FotoUnie rondom Halloween doen.

De modellen worden geschminkt als horrorfiguren en dan kunnen er in een passende setting met de juiste belichting griezelig mooie foto’s worden geschoten. Dit wordt een shoot voor mensen met een sterkte maag, want het bloed gaat kruipen waar het normaal niet kan gaan……….

 

Wat heb je nodig om aan deze fun workshop mee te doen?

  • je eigen camera met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken,
  • volle batterij en lege geheugen kaartjes
  • statief

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

  • handmatig instellen van je camera voor het mooiste en beste resultaat.
  • Je gaat naar huis met veel foto’s die het uitzoeken waard zijn, om vervolgens dat ene aparte plaatje te vinden en te bewerken tot de “piece of art” die je graag aan je portfolio wil toevoegen.

Bovendien ontvang je tijdens deze workshop een uitnodiging om lid te worden van de geheime Facebook groep “CCC.Studio”

Wanneer je jouw gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je verbetersuggesties van het team van de CCC FotoUnie.

Kijk voor het volledige programma op onze website ccc.fotounie.nl/ of op CCC.FotoUnie op Facebook. Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

CCC Fotounie staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.

Workshop Walking Dead Griezelfotoshoot door CCC Fotounie
Workshop Walking Dead Griezelfotoshoot door CCC Fotounie