Workshop HDR fotografie door De Rooij Fotografie

HDR fotografie workshop door De Rooij Fotografie

Deze workshop in lezingsvorm word alleen op zaterdag gegeven

60 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni 10.00 – 11.00 €17,50

HDR (High Dynamic Range) fotografie is een techniek waarmee je beperkingen van de camera kunt overkomen. Geen compromissen tussen onderbelichte delen of uitgebeten hooglichten, maar het best van deze twee werelden om tot een mooie evenwichtige belichting te komen.

HDR fotografie wordt helaas vaak weggezet als te bewerkt, onrealistisch of overdreven. In deze lezing gaan we hier iets aan doen, want met de juiste technieken kun je de werkelijkheid beter benaderen dan ooit te voren.

Ben jij er klaar voor om realistische HDR foto’s te maken? Meld je aan voor deze workshop en Erik Brons laat je het stap voor stap zien.

Deze workshop is in de vorm van een lezing, hierbij heb je geen camera nodig.

Wil jij meer leren over fotografie, je eigen camera en fotobewerking? De Rooij Fotografie is de plek waar je moet zijn om je vaardigheden te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar is De Rooij Fotografie uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (online) fotografie cursussen, workshops en fotoreizen in de Benelux. Vanaf het begin staat persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop wat jaarlijks in combinatie met ervaren fotografiedocenten zorgt voor meer dan 5.000 tevreden cursisten.

Buiten alle cursussen, workshops en fotoreizen om vind je meer dan 500 handige artikelen over fotografie en fotobewerking op de fotografie blog en hebben zich inmiddels 350 fotografie liefhebbers zich bij de online fotoclub, de Photo Inspiration Club aangesloten. De actieve community zorgt voor de nodige inspiratie, motivatie en gezamenlijk aanpak tot nóg mooiere foto’s.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom naar onze stand op de Fotofair of kijk op onze website

De Rooij HDR fotografie workshop/lezing door Erik Brons
De Rooij HDR fotografie workshop/lezing door Erik Brons
De Rooij HDR fotografie workshop/lezing door Erik Brons
De Rooij HDR fotografie workshop/lezing door Erik Brons