Creatief aan de slag met macrofotografie door Andrea Gulickx

FotoVideoRetail - Laowa

Creatief aan de slag met macrofotografie door Andrea Gulickx

60 Minuten alleen op zaterdag

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2020

Workshop is in een lezing vorm

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 26 september 11.30 – 12.30 € 17,50
Zaterdag 26 september 14.30 – 15.30 € 17,50

Met haar dromerige en abstracte foto’s weet natuurfotografe Andrea Gulickx de kijkers te raken. De minimale scherpte in haar beelden, evenals het licht en lijnenspel, zijn hiervoor de belangrijkste ingrediënten. Hoe creëer je daarmee nu je eigen sfeer? Hoe gebruik je de omgeving om jouw beeld net dat beetje extra te geven en welke compositie geeft daarbij de juiste balans? Wat kun je doen als de lichtcondities niet zo zijn als je gehoopt had? Andrea Gulickx geeft je tijdens deze lezing ‘Creatieve macrofotografie’ tips en tricks hoe je met al die elementen aan de slag kunt gaan om zo jouw eigen droomplaatje te schieten.

Wie is Andrea Gulickx?
Dromerig en altijd in ‘beweging’ is deze fotografe uit de Betuwe. Creëren en experimenteren is het waar het bij Andrea Gulickx om gaat en ze weet hiermee steeds haar eigen grenzen te verleggen. Of dit nu in de natuur of in haar achtertuin is, dat is haar om het even. Met haar dromerige en abstracte macro- en landschapsbeelden neemt Andrea je mee in haar beleveniswereld van de natuur waarin ze graag de grenzen van de onscherpte opzoekt.

Door haar tomeloze enthousiasme en creativiteit weet ze vele fotografen te inspireren tijdens haar workshops en lezingen. Haar passie en kennis deelt ze met grote bezieling tijdens haar workshops. De groepen van haar workshops zijn bewust klein, zodat ze haar aandacht aan iedereen kan geven.