Workshop Eerste hulp bij Fotograferen door De Rooij Fotografie

Workshop Eerste hulp bij Fotograferen door De Rooij Fotografie

Deze workshop in lezingsvorm word alleen op zaterdag gegeven

60 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni  15.30 – 16.30 €17,50

Zijn de foto’s van je (klein)kinderen niet scherp?

Mislukken de foto’s die je in donkere situaties maakt?

Is je foto veel te donker geworden?

Na het volgen van de lezing ‘Eerste Hulp Bij Fotograferen’ maak jij voortaan een goede foto in iedere situatie! Niets is vervelender dan hét moment missen of het moment vastleggen met de verkeerde instellingen waardoor de foto alsnog mislukt. Op een duidelijke manier wordt uitgelegd waarom situaties zoals hierboven beschreven staan gebeuren.

Wat is de oorzaak?

Wat zijn de mogelijkheden om het probleem op te lossen?

Wat is de beste oplossing?

Stap voor stap worden veel voorkomende problemen duidelijker en kan jij ook in vergelijkbare situaties goede foto’s maken. Wil jij mooiere foto’s maken en zelfverzekerder worden over de juiste instellingen in de meest uiteenlopende situatie? Dan is deze lezing echt iets voor jou!

Mark de Rooij is schrijver van het educatieve fotografieboek Eerste Hulp Bij Fotograferen. Alleen in de eerste 2 weken na lancering werden er al 1000 exemplaren verzonden.

Deze workshop is in de vorm van een lezing, hierbij heb je geen camera nodig.

Wil jij meer leren over fotografie, je eigen camera en fotobewerking? De Rooij Fotografie is de plek waar je moet zijn om je vaardigheden te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar is De Rooij Fotografie uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (online) fotografie cursussen, workshops en fotoreizen in de Benelux. Vanaf het begin staat persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop wat jaarlijks in combinatie met ervaren fotografiedocenten zorgt voor meer dan 5.000 tevreden cursisten.

Buiten alle cursussen, workshops en fotoreizen om vind je meer dan 500 handige artikelen over fotografie en fotobewerking op de fotografie blog en hebben zich inmiddels 350 fotografie liefhebbers zich bij de online fotoclub, de Photo Inspiration Club aangesloten. De actieve community zorgt voor de nodige inspiratie, motivatie en gezamenlijk aanpak tot nóg mooiere foto’s.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom naar onze stand op de Fotofair of kijk op onze website

De Rooij Lezing Eerste hulp bij Fotograferen door Mark de Rooij
De Rooij Lezing Eerste hulp bij Fotograferen door Mark de Rooij
De Rooij Lezing Eerste hulp bij Fotograferen door Mark de Rooij
De Rooij Lezing Eerste hulp bij Fotograferen door Mark de Rooij