Workshop Luminar 4 voor beginners door De Rooij Fotografie

Workshop Luminar 4 voor beginners door De Rooij Fotografie

Deze workshop in lezingsvorm word alleen op zaterdag gegeven

60 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni  11.15 – 12.15 €17,50

Wil je graag weten wat je allemaal met Luminar kunt doen? Ontdek de wondere wereld van fotobewerking in Luminar 4. Mark de Rooij laatje in vogelvlucht de mogelijkheden zien én demonstreert zijn favoriete filters om foto’s te bewerken.

Luminar 4 wordt steeds populairder onder fotografen en dat is met een reden. Niet alleen speelt de prijs/kwaliteit-verhouding een rol, ook het gebruiksgemak en de slimme bewerkingen die je in Luminar 4 kunt maken zorgen ervoor dat je in een handomdraai nóg mooiere foto’s krijgt.

Luminar 4 kun je gebruiken als stand-alone programma voor het beheren en bewerken van foto’s, maar het is ook heel goed te gebruiken als Lightroom en Photoshop plugin. Ben jij er ook bij?

Deze workshop is in de vorm van een lezing, hierbij heb je geen camera nodig.

Wil jij meer leren over fotografie, je eigen camera en fotobewerking? De Rooij Fotografie is de plek waar je moet zijn om je vaardigheden te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar is De Rooij Fotografie uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (online) fotografie cursussen, workshops en fotoreizen in de Benelux. Vanaf het begin staat persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop wat jaarlijks in combinatie met ervaren fotografiedocenten zorgt voor meer dan 5.000 tevreden cursisten.

Buiten alle cursussen, workshops en fotoreizen om vind je meer dan 500 handige artikelen over fotografie en fotobewerking op de fotografie blog en hebben zich inmiddels 350 fotografie liefhebbers zich bij de online fotoclub, de Photo Inspiration Club aangesloten. De actieve community zorgt voor de nodige inspiratie, motivatie en gezamenlijk aanpak tot nóg mooiere foto’s.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom naar onze stand op de Fotofair of kijk op onze website

De Rooij Lezing Luminar 4 voor beginners door Mark de Rooij
De Rooij Lezing Luminar 4 voor beginners door Mark de Rooij
De Rooij Lezing Luminar 4 voor beginners door Mark de Rooij