Workshop Straat Fotografie door De Rooij Fotografie

Workshop Straat Fotografie door De Rooij Fotografie

Deze workshop in lezingsvorm word alleen op zaterdag gegeven

60 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni 12.30 – 13.30 €17,50

Fotograferen op straat mag, je bent namelijk in wat we noemen het publiek domein. Oftewel in gewoon Nederlands de openbare ruimte. Mensen die net als jij ook in de publieke ruimte verkeren mag je gewoon fotograferen, sterker nog, je mag die foto’s onder bepaalde voorwaarden ook publiceren.

Dit en de zo vaak genoemde AVG en de gevolgen voor de straatfotografie zijn zaken die aan de orde komen tijdens de lezing straatfotografie door Ruud van der Lubben.

Naast deze informatie krijg je ook de nodige tips voor het maken van mooie straatfoto’s. Waar let je op? Hoe krijg je een pakkende foto? Meld je aan en we zien je graag op de Fotofair.

Deze workshop is in de vorm van een lezing, hierbij heb je geen camera nodig.

Wil jij meer leren over fotografie, je eigen camera en fotobewerking? De Rooij Fotografie is de plek waar je moet zijn om je vaardigheden te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar is De Rooij Fotografie uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (online) fotografie cursussen, workshops en fotoreizen in de Benelux. Vanaf het begin staat persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop wat jaarlijks in combinatie met ervaren fotografiedocenten zorgt voor meer dan 5.000 tevreden cursisten.

Buiten alle cursussen, workshops en fotoreizen om vind je meer dan 500 handige artikelen over fotografie en fotobewerking op de fotografie blog en hebben zich inmiddels 350 fotografie liefhebbers zich bij de online fotoclub, de Photo Inspiration Club aangesloten. De actieve community zorgt voor de nodige inspiratie, motivatie en gezamenlijk aanpak tot nóg mooiere foto’s.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom naar onze stand op de Fotofair of kijk op onze website

Straatfotografie Fujifilm ambassadeur Ruud van de Lubben
Straatfotografie Fujifilm ambassadeur Ruud van de Lubben
Straatfotografie Fujifilm ambassadeur Ruud van de Lubben