Workshop Wildlife Safari Fotografie door De Rooij Fotografie

Workshop Wildlife Safari Fotografie door De Rooij Fotografie

Deze workshop in lezingsvorm word alleen op zaterdag gegeven

60 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni 14.00 – 15.00 €17,50

Het leven van een wildlife fotograaf kan behoorlijk pittig zijn. Je maakt lange dagen, bent voortdurend op je hoede en wacht soms uren op hét moment. Er is een groot verschil tussen het vastleggen van wilde dieren en het maken van een foto met een verhaal. Voor het eerste heb je de juiste techniek en apparatuur nodig, voor het laatste doorzettingsvermogen, veel tijd doorbrengen in het veld en heel soms een beetje geluk.

Donald Ikkersheim is een ervaren wildlife fotograaf die al tientallen keren in Zuid-Afrika en aangrenzende landen geweest is om de mooiste dieren te fotograferen. Hij verblijft regelmatig 3 maanden in zijn omgebouwde auto en leeft, fotografeert, eet en slaapt in de mooiste natuurgebieden.

Tijdens deze lezing krijg je een inzicht in het leven van een wildlife fotograaf en krijg je uiteraard veel mooie foto’s te zien waarbij je het achterliggende verhaal hoort. Meld je aan en laat je inspireren.

Deze workshop is in de vorm van een lezing, hierbij heb je geen camera nodig.

Wil jij meer leren over fotografie, je eigen camera en fotobewerking? De Rooij Fotografie is de plek waar je moet zijn om je vaardigheden te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar is De Rooij Fotografie uitgegroeid tot de grootste aanbieder van (online) fotografie cursussen, workshops en fotoreizen in de Benelux. Vanaf het begin staat persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop wat jaarlijks in combinatie met ervaren fotografiedocenten zorgt voor meer dan 5.000 tevreden cursisten.

Buiten alle cursussen, workshops en fotoreizen om vind je meer dan 500 handige artikelen over fotografie en fotobewerking op de fotografie blog en hebben zich inmiddels 350 fotografie liefhebbers zich bij de online fotoclub, de Photo Inspiration Club aangesloten. De actieve community zorgt voor de nodige inspiratie, motivatie en gezamenlijk aanpak tot nóg mooiere foto’s.

Benieuwd naar ons aanbod? Kom naar onze stand op de Fotofair of kijk op onze website

Wildlife (safari) fotografie door Donald Ikkersheim
De Rooij Wildlife Safari Fotografie door Donald Ikkersheim
De Rooij Wildlife Safari Fotografie door Donald Ikkersheim
De Rooij Wildlife Safari Fotografie door Donald Ikkersheim