Workshop in lezingsvorm, Luminar beeldbewerking door Fotoclub.nl

Workshop in lezingsvorm, Luminar beeldbewerking

90 Minuten maximaal 20 deelnemers stand nr. 10

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.00 – 11.30 € 29,-
Zondag 4 juli 10.00 – 11.30 € 29,-

Luminar AI beeldbewerking voor beginners door Fotoclub.nl

De workshop is voor startende fotografen die willen gaan starten met foto’s bewerken of die net gestart zijn. In deze workshop leer je wat je kunt doen met het programma Luminar AI, dat overigens erg makkelijk is in gebruik. Marcel Wiegerinck laat je de belangrijkste functies zien van Luminar AI die je nodig hebt voor het bewerken van je foto’s.

De workshop wordt gehouden in lezingsvorm. Dit betekent dat je geen camera of laptop nodig hebt om mee te doen.

De workshop duurt 90 minuten en wordt aangeboden op zaterdag  en zondag van 10.00 – 11.30. De kosten voor de workshop bedragen € 29,- en zijn inclusief toegang tot de Fotofair 2021.

Geef je foto’s een boost!

In deze workshop maak je kennis met een zeer betaalbaar programma: Luminar AI. De eerste beeldbewerker die volledig wordt aangedreven door Artificiële Intelligentie. Met Luminar AI, wordt het maken van opvallende foto’s verrassend eenvoudig en leuk.

Voor wie?

Deze lezing is bedoeld voor iedereen die graag foto’s bewerkt of dit binnenkort wil gaan doen. Ik laat je zien hoe je portretten kan bewerken en hoe je saaie luchten van landschappen kan vervangen.  Ook laat ik je zien hoe je met  Luminar AI de meeste manuele taken en vereenvoudigt zodat je meer tijd hebt om een topfoto te maken.

Om mee te doen is voorkennis niet noodzakelijk. In een 90 minuten durende sessie laat ik zien wat je met Luminar AI kan.  Maar een waarschuwing vooraf… Grote kans dat je na deze lezing dit programma ABSOLUUT gaat aanschaffen of gaat gebruiken als plugin voor Photoshop en Lightroom.

Wat gaan we doen?

Ik laat je de belangrijkste functies zien van Luminar AI die je nodig hebt voor het bewerken van je foto’s.

  • Je krijgt een aantal basisinstellingen die je kan gebruiken om in no-time je foto’s te verbeteren.

  • Ik laat je een eenvoudige manier zien hoe je foto’s ordent en categoriseert.

  • Je leert hoe je specifieke delen van een foto moet aanpassen en bewerken

  • Ik laat je zien hoe je foto’s kan optimaliseren.

  • En ik laat je mijn workflow zien. Welke stappen bewandel ik om mijn foto’s na te bewerken?

 

Doe mee en meld je nu aan!

Workshop Luminar beeldbewerking in lezingsvorm

Is fotograferen je passie?

Wil je je talent beter benutten, maar je weet niet goed hoe? Wil je leren hoe je je creativiteit tot uiting laat komen en hoe je fotografische technieken het best toepast?

Dan is Fotoclub.nl echt iets voor jou. Join The Club!

Fotoclub.nl is opgericht door Marcel Wiegerinck. Fotografie is een mooie manier om anders tegen de wereld aan te kijken. Marcel kwam tot dat besef tijdens één van zijn wereldreizen en besloot zijn vak te maken.

Wij geloven dat je een verfrissende kijk op het leven krijgt door te leren hoe je de schoonheid van de wereld op een creatieve manier kunt tonen. Het opent de weg naar persoonlijke groei en helpt je een gelukkiger persoon te worden.

We helpen en inspireren je dan ook het boeiende van fotografie te ontdekken en onder de knie te krijgen. We nemen je mee op een reis vol bijzondere ervaringen waarin je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan en je passie voor fotografie kunt delen met anderen. Waar je je bevindt of welke apparatuur je gebruikt, is daarvoor niet eens belangrijk.

Daardoor biedt Fotoclub een heus clubgevoel en garanderen we ook nog eens professionele educatie met een goede structuur.

Fotoclub is ambitieus en voortvarend. Daarom is onze community er niet zomaar één. Wij streven ernaar de nummer 1 community over fotografie te zijn. Eén waarin jíj je thuis voelt!

Fotoclub is:
Modellendag, Get The Picture, Cursussen, Workshops, Fotowandelingen, Fotoclub Café, Vraag en Antwoord Webinars, Foto’s bespreken en Exclusieve clubdagen door heel Nederland.

Wil je alvast meedoen? Word gratis lid en meld je direct aan.