Workshop Macro voor starters door Edwin Brosens

Workshop Macro voor starters

90 Minuten stand/tent nr.15

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.45 – 12.15  €    45,00
Zaterdag 3 juli 14.00 – 15.30  €    45,00
Zondag 4 juli 10.45 – 12.15  €    45,00
Zondag 4 juli 14.00 – 15.30  €    45,00

Workshop Macro voor starters

90 Minuten maximaal 15 deelnemers.

Deze workshop is voor de beginnende macrofotograaf. We gaan ons verdiepen in de compositie, deze paald voor een groot deel de foto. We gaan onze camera goed instellen en leggen uit wat is ISO en het Diafragma. Het juiste Diafragma is belangrijk om mooie creatieve sfeerfotos te krijgen, hoe verkrijg je hierbij een mooie scherptediepte. Oftewel het onderwerp scherp en de achtergrond onscherp. We gaan tijdens deze workshop bloemen fotograferen, en daarbij krijgt u praktische tips.

 

Wat heb je nodig ? Een spiegelreflexcamera of systeemcamera met macrolens en eventueel een statief.

 

Edwin Brosens  is een gepassioneerde fotograaf. Hij geeft veel workshops en cursussen in de fotografie www.eb-fotocursussen.nl

De natuur is ons onderwerp en brengen graag onze kennis over aan anderen, zodat deze ook enthousiast zich kunnen verdiepen in de mooie wereld van fotografie.

Macrofotgrafie als Kunst: we hebben ons verdiept in de macrofotografie als kunst en hebben al enkele tentoonstellingen hiervan gedaan. Onder titel: “Power of my Dream” Het delen van onze kijk op de wereld is ons doel.

De mogelijkheden in de macrofotografie en nabewerken is onbegrenst. En we nemen u graag  mee in onze fasineerende wereld van macrofotografie