Masterclass Breng magie in je foto’s met special effects en kleur door Frank Doorhof

Breng magie in je foto’s met special effects en kleur

150 Minuten – exclusief voor maar 12 deelnemers stand nr. 02

Prijs is exclusief toegang tot de Fotofair 2022, je hebt ook een toegangsticket nodig.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 2 juli 10.00 – 12.30 €79,00
Zaterdag 2 juli 14.00 – 16.30 €79,00
Zondag 3 juli 10.00 – 12.30 €79,00
Zondag 3 juli 14.00 – 16.30 €79,00

Breng magie in je foto’s met special effects en kleur

 

Fotografie is natuurlijk al een stukje magie. Het bevriezen van een uniek moment in de tijd dat nooit meer terug komt. 

 

Bij modelfotografie proberen we vaak het karakter van iemand te vangen of een verhaal te vertellen. 

 

Maar hoe je het ook bekijkt als je geen aandacht geeft aan belichting, kleur etc zul je een uniek moment hebben of een perfect gevangen karakter, maar het kan zoveel meer zijn. 

 

Kleur wekt emotie op, maar het missen van kleur ook of werken met speciale objectieven of techieken om de foto meer sfeer te geven. Al deze technieken helpen om een perfect gevangen moment of karakter te versterken waardoor het voor de kijker een nog duidelijker beeld wordt. 

 

In deze Masterclass laat Frank je verschillende oplossingen zien die een foto van ok naar wouw te maken door te werken met kleur, focus effecten, licht vormers, lens flares en veel meer. 

 

Natuurlijk is er ook ruimte om zelf  te schieten onder begeleiding van Frank.

 

Je krijgt van ons een trigger te leen zodat je de flitsers kunt gebruiken. Kennis van je camera is gewenst

 

Schrijf je nu in voor deze masterclass! van Frank Doorhof.

Fotograaf en Kelby trainer Frank Doorhof geeft workshops model fotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland, maar ook op bijzondere plekken, zoals in kastelen, musea en urbex locaties.

Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal. Dit staat garant voor geweldige model foto’s. Hij werkt met small flash, big flash en ledverlichting.

Zijn bestseller “Mastering the Model Shoot” is in diverse talen vertaald en heet in het Nederlands “Handboek: modelfotografie”. Onlangs is zijn boek “Fotograferen in Elke Situatie” uitgekomen. Op Photofacts Academy staat de Nederlandse video: “Controle over je fotoshoot”. Daarnaast heeft Frank meer dan 11 instructie video’s uitgebracht en diverse presets.

Op social media is Frank ook heel actief. Dagelijks maakt hij vlogs en video’s met reviews, tips en trucs over alles wat met fotografie te maken heeft in “Behind the closed DOORs”. Maandelijks broadcast hij “the Digital Classroom” een gratis, online, interactieve live shoot vanuit zijn studio op YouTube en Facebook. Zijn YouTube staat trouwens vol met reviews, interviews en veel meer.

 

Zie hier het volledige overzicht van 2022