Masterclass Bruidsfotografie door Heleen Klop

Masterclass Bruidsfotografie met het team van Heleen Klop

120 Minuten

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.45 – 12.45 € 49,-
Zaterdag 3 juli 14.30 – 16.30 € 49,-
Zondag 4 juli 10.45 – 12.45 € 49,-
Zondag 4 juli 14.30 – 16.30 € 49,-

Wil je leren hoe je een bruidspaar spontaner en natuurlijker op de foto zet? Hoe je meer emotie in je foto kunt leggen en hoe je foto’s creëert die je echt dat ‘wauw’-gevoel geven? Dan is deze masterclass echt iets voor jou. Je ontdekt hoe je door connectie en interactie met je bruidspaar totaal andere foto’s maakt dan standaard statische en geposeerde foto’s. Na een korte uitleg zal Heleen m.b.v. een bruidspaar en een EOS R-camera met RF lens een livedemonstratie geven, waardoor je deze techniek direct in de praktijk kunt ervaren.

Heleen Klop is oprichter, mede-eigenaar en fotograaf bij HELEEN KLOP fotografen, dat zij samen met haar compagnon en echtgenoot Wim Blom runt. Zij zijn gespecialiseerd in Bruids- en Gezinsfotografie en werken in binnen- en buitenland. Daarnaast geven ze trainingen en workshops. Beiden zijn dol op reizen, wat ze dan ook vaak combineren met fotografie.

Heleen is Moment Design Teacher van het allereerste uur. Als geen ander is zij bedreven in het zo echt en ontspannen mogelijk fotograferen van bruidsparen. ALLE bruidsparen, ongeacht leeftijd, uiterlijk en fotografie ervaring. Want als mensen ontspannen, gaan de maskers af. Iedereen, jong of oud, is fotogeniek, zeker met een beetje hulp. Als de focus wordt verlegd van de camera naar elkaar, dan gebeuren er mooie dingen. Een ervaring creëren is wat ze wil, en daarmee onderscheidt zij zich echt als fotograaf en maakt ze het heel speciaal voor haar klanten.

“Echte emoties, echte liefde en een echte schaterlach, dat is wat je wilt terugzien na de bruiloft. En ik weet hoe ik dat bij bruidsparen kan opwekken met mijn speciale Moment Design techniek. Ken je dat gevoel, dat je een camera op je bruidspaar richt en dat ze zich meteen raar gaan gedragen? Ik zie in de praktijk hoeveel moeite het bruidsparen kost om ontspannen op de foto te gaan, om zichzelf te laten zien zoals ze echt zijn, met elkaar. Achteraf zie ik dat ze emotioneel en blij zijn met foto’s waar dat wél op te zien is. Als fotograaf kun je daarin echt het verschil maken. En heel veel jaren en mooie bruidsreportages en LoveShoot fotosessies verder kan ik wel zeggen dat ik dit echt goed kan. Ik laat het je graag zien!

De fotoshoot met het bruidspaar op de bruiloft is een belangrijk onderdeel van de dag. En dat is vaak wat fotografen juist lastig vinden. Het bruidspaar kijkt je verwachtingsvol aan en zegt: “Zeg maar wat we moeten doen”. Een goede sfeer creëren is heel belangrijk, het moment waarop de foto gemaakt wordt is het allerbelangrijkste. Een moment dat je bruidspaar zich wil herinneren en dat ze altijd zullen koesteren. Ze willen geen mooie foto aan de muur zien van hun bruiloft en dan denken: “Pfff, wat voelde ik me tóen ongemakkelijk”.Misschien vraag je je nog steeds af wat mijn fotosessies en deze workshop nu zo bijzonder maakt? Moment Design moet je ervaren en ik zal je precies vertellen hoe dit bij mij in z’n werk gaat. Iedere fotograaf die met mensen werkt wil deze techniek beheersen, want je maakt daardoor de fotografie-ervaring geweldig voor je bruidspaar en ook voor jezelf als fotograaf.”

Wil je echte en mooie momenten vastleggen? Wil je geen ”CHEESE” meer vragen? Dan kan!!! Wij hebben Gespreksstofboekjes ontwikkeld die je kunnen helpen. Met de vragen uit onze boekjes krijg je zeker een reactie en die is de moeite waard om vast te leggen. Probeer het uit. Download de gratis Gespreksstof Mini op https://www.heleenklop.nl/mini-gespreksstof/