Masterclass Landschapsfotografie met ND Filters door Dennis Polman CCC.

Masterclass Landschapsfotografie met ND Filters

150 Minuten maximaal 15 deelnemers open lucht.

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 26 september 13.30 – 16.00 € 59,-
Zondag 27 september 13.30 – 16.00 € 59,-

In deze masterclass gaan we op zoek naar de verdieping van je kennis met het gebruik van filters in landschapsfotografie. Allereerst starten we met een korte introductie in landschapsfotografie en het bespreken van je stijl en een foto die je zelf hebt meegenomen. Je geeft aan wat je goed vindt en minder goed vindt aan deze foto.

Vervolgens leren we over het gebruik van grijsverloop- en grijsfilters voor het verbeteren van je landschapsfoto’s. Je leert hoe je je belichting moet instellen bij het gebruiken van filters en hoe je handmatig scherp moet stellen. Vervolgens krijg je een workflow geleerd die je kunt inzetten voor het gebruiken van grijsfilters.

De workshop staat in het teken van praktische tips en zelf aan de slag gaan, geocached door de workshopleider. Heb je een vraag, stel die dan vooral! Voor wie geen filters heeft, is een beperkte hoeveelheid demo materiaal aanwezig. Neem vooral een statief mee, die heb je zeker nodig tijdens de workshop!

Masterclass prijs is inclusief toegangsticket tot de Fotofair 2020

 

Dennis Polman is van oorsprong kunstschilder. Zijn schilderwerk is erg sprekend en bevat veel levendige kleuren. De uitgangspunten van zijn werk als kunstschilder  vormen de basis van zijn manier van fotograferen. Met als gevolg originele en inspirerende composities en veel kleurgebruik in zijn foto’s. Dennis is een professioneel fotograaf en werkt onder het label Dennisart Fotografie.

In 2018 was Dennis Grote Paul een prijs wat jaarlijks uitgereikt wordt aan die fotograaf die volgens eigen vakgenoten de beste topfotograaf van Nederland is.