Masterclass werken met natuurlijk daglicht door Evianne Wiegers

Masterclass  Spelen met natuurlijk licht

150 Minuten stand nr. 05 maximaal 12deelnemers

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 5 juni 10.15 – 12.45 € 89,-
Zaterdag 5 juni 14.15 – 16.45 € 89,-
Zondag 6 juni 10.15 – 12.45 € 89,-
Zondag 6 juni 14.15 – 16.45 € 89,-

Enthousiast, spontaan en heel professioneel gaat Evianne te werk en met haar passie voor fotografie wil je blijven luisteren. In deze workshop wil Evianne jullie graag haar creativiteit delen. De foto’s van Evianne zijn natuurlijk en warm en doordat ze een goede kijk heeft op de perfecte compositie is het eindresultaat daarmee verbluffend. De combinatie tussen studio en daglicht maakt haar portfolio zo divers. Dit zijn natuurlijk twee totaal verschillende fotografie mogelijkheden, maar juist deze combinatie zorgt ervoor dat je naderhand een andere kijk hebt op fotografie.

Het is ook belangrijk het model op haar gemak te stellen, want dit ga je ook terug zien in de foto’s. Wil jij graag meer leren van Evianne? Meld je dan aan voor de workshop!

Inhoud Masterclass:

  • Voorbeelden, bespreken
  • Paar voorbeelden schieten (met natuurlijk daglicht)
  • Deelnemers foto’s laten maken, evt andere combinaties laten proberen
  • Vragen
  • Einde

Evianne Wiegers is een enthousiaste en professionele portretfotograaf. Van modellen en TV-programma’s tot bruiloften. Voor Evianne is het vastleggen van modellen op een natuurlijke manier het leukste wat er is. Of dit nou in haar eigen fotostudio is of juist op locatie.

De foto’s van Evianne zijn natuurlijk en warm en doordat ze een goede kijk heeft op de perfecte compostisitie is het eindresultaat daarmee verbluffend. In de fotografiewereld is het hebben van een uitgesproken stijl zeker een pré. Bij het zien van Evianne’s portfolio valt op dat het een mooi geheel is binnen allerlei verschillende shoots.

“ quote van Evianne:” Het leukste aan mijn vak vind ik het werken met mensen. Ik werk met doorgewinterde modellen  die ik bijna geen aanwijzingen meer hoef te geven, maar ook met mensen die voor het eerst voor de camera staan. Juist dit zorgt ervoor dat iedere shoot anders is en dat vind ik het mooie van mijn vak.