Mijn Stijl Fotografie

Cyrille Deuzé, fotograaf en docent van Mijn Stijl Fotografie, heeft als beroepsfotograaf met als specialisatie dierenfotografie, duizenden dieren gefotografeerd in binnen en buitenland. Haar klanten zijn diereneigenaren, fokkers, tijdschriften, cattery’s en andere dier gerelateerde bedrijven. Ze heeft de vaardigheid om dieren te laten ontspannen en op een ongedwongen manier te fotograferen. Cyrille wordt omschreven als een zeer enthousiaste docent met veel kennis en ervaring. Ze heeft veel liefde en geduld voor mens en dier en kan op een heldere en eenvoudige manier lesgeven.

 

Mijn Stijl Fotografie geeft meerdaagse fotografiecursussen, waar theorie en praktijk elkaar afwisselen. Je leert o.a. hoe je een sprekend portret maakt en hoe je beweging haarscherp vast legt. Daarnaast kan je je kennis steeds verder uitbreiden en leren hoe je een sfeervolle dierenfoto maakt met zonsondergang, hoe je diepte creëert in een foto, hoe en wanneer je een reportageflitser gebruikt en hoe je strobistfotografie toepast bij deze tak van fotografie.
Je leert je camera kennen, ongeacht het merk dat je gebruikt. Cyrille wordt vaak een ‘wandelende handleiding’ genoemd van allerlei cameramerken.

Daarnaast biedt Mijn Stijl Fotografie workshops van een dag(deel) aan, die een specifiek onderwerp binnen de dierenfotografie behandelen. Ook zijn er ook de Photoshop en Lightroom cursussen. In een tijd waar fotobewerking eerder regel dan uitzondering is, mag de kennisoverdracht hiervan niet ontbreken.

Dit snel groeiende bedrijf is constant in ontwikkeling om het beste aanbod aan dierenfotografie cursussen aan te blijven bieden en is daarom een veel gevraagd bedrijf voor het geven van lessen in binnen en buitenland.

Tijdens de lessen heerst er een gemoedelijke, open sfeer waar geen vraagt te veel is. Cyrille is erg betrokken bij haar cursisten en blijft hun werk met plezier volgen, ook na de cursus.

Workshop Mijn Stijl Fotografie

.. Minuten