Workshop Newborn door Renate van Lith

Newborn Workshop

90 Minuten

 

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni 10.30 – 12.00 € 69,-
Zaterdag 13 juni 15.30 – 17.00 € 69,-
Zondag 14 juni 10.30 – 12.00 € 69,-
Zondag 14 juni 15.30 – 17.00 € 69,-

Tijdens haar workshops zal ze vertellen wat newborn lifestyle fotografie inhoudt, tegen welke situaties je aan zou kunnen lopen en uiteraard geeft ze praktische tips voor het fotograferen van een zeer jong gezin. Ze weet als geen ander wat ouders juist wél en wat niet op een foto terug willen zien, en hiervan zal ze een tipje van de sluier gaan oplichten. Uiteraard zal er ook gefotografeerd gaan worden, om zodoende de theorie direct tot uitvoering te kunnen brengen. Met behulp van modellen zal er een newbornshoot worden nagebootst, waarbij er ook aandacht is voor het vangen van pure emoties.

Na de workshop zul je naar huis gaan met wat meer kennis en ervaring over ongeposeerde newbornfotografie én met verschillende foto’s om thuis nog na te kunnen bewerken.

Er is slechts zeer beperkt plaats, dus het is raadzaam om niet te lang te wachten met aanmelden.

Workshop prijs is inclusief toegangsticket tot de Fotofair 2020

Renate van Lith heeft zich volledig gespecialiseerd in fotografie rondom de geboorte van een kind. Naast een zwangerschaps- en newborn lifestyle fotograaf is zij ook een bekend geboortefotograaf uit de omgeving van Amsterdam.

Ook organiseert Renate de internationale Birth & Beyond Photography Awards; een fotografiewedstrijd die zich vooral richt op zwangerschaps-, geboorte-, baby-, kinder- en familiefotografen.

Haar fotografiestijl kenmerkt zich door ongepolijste en ongeposeerde foto’s, waarbij vooral emotie en eigen rituelen van het gezin een rol spelen. Ze weet de pure en persoonlijke momenten binnen een jong gezin te pakken en vast te leggen.

Met meerdere (internationale) publicaties en awards in haar zak, is zij zich naast het fotograferen ook gaan richten op het geven van workshops aan startende geboortefotografen uit Nederland en België. Als voormalig docent kruipt het bloed immers waar het niet gaan kan.

Newborn fotografie door Renate van Lith
Newborn fotografie door Renate van Lith
Newborn fotografie door Renate van Lith
Newborn fotografie door Renate van Lith
Newborn fotografie door Renate van Lith