Masterclass Paarden Fotografie door Sanne Van Dee op zaterdag

Sanne van Dee fotograaf

Masterclass Paarden Fotografie door Sanne van Dee alleen op zaterdag

VOLGEBOEKT 120 Minuten locatie nr. 26 max 15 deelnemers

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021 VOLGEBOEKT

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.15 – 12.15 € 79,-
Zaterdag 3 juli 13.45 – 15.45 € 79,-

Over de masterclass:

Het vastleggen van de band tussen mens en paard is een behoorlijke uitdaging waarbij het vooral aankomt op veel geduld, aansturing en het klikken op het juiste moment.

In deze masterclass geeft Sanne van Dee van Equishoots jou heel veel tips om deze speciale band op een sprookjesachtige wijze vast te leggen.

Tijdens deze masterclass paardenportretfotografie leer je onder andere:

– Welke instellingen je het beste kunt gebruiken bij portretfotografie;

– Hoe je optimaal gebruik maakt van de locatie en het natuurlijke licht;

– Aansturing van het model en paard voor de beste positionering en poses die de band het beste tot uitdrukking laten komen;

– Hoe je styling toe kunt passen voor het creëren van een sprookjesachtige sfeer.

 

De masterclass start met een stukje theorie waarin aandacht is voor instellingen van de camera, gebruik van licht en locatie en de positionering van het model en paard.

Daarna is het tijd om alles in de praktijk te brengen, waarbij er natuurlijk ruimte is voor het stellen van vragen.

Equishoots neemt verschillende ervaren modellen mee die prachtig gestyled worden voor het creëren van een sprookjesachtige sfeer. De paarden zijn allen braaf en hebben een indrukwekkend uiterlijk wat garant staat voor een prachtig beeld.

 

Voor de masterclass heb je nodig:

– Geduld;

– Passie voor paarden en fotografie;

– Spiegelreflex of systeemcamera met een objectief van rond de 200 mm, of een zoomlens

– Notitieblokje en pen voor het maken van aantekeningen.

Masterclass prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Sanne van Dee (het gezicht achter Equishoots) groeide als klein meisje op met een camera. Op 18-jarige leeftijd wist zij haar passies voor fotografie en paarden succesvol te combineren en startte zij haar eigen onderneming.

Inmiddels fotografeert zij ruim 2 jaar onder de naam Equishoots en biedt zij verschillende workshops en betaalbare fotoweekenden aan.

Haar foto prijkt op de cover van de laatste editie (nummer 5, november 2020) van DIGIFOTO Pro en in de rubriek Jong Talent vertelt zij meer over zichzelf en haar liefde voor fotografie en paarden.

Sanne’s grootste passie is het vastleggen van de prachtige band tussen mens en paard en deze kennis over te dragen aan andere enthousiaste fotografen. Haar foto’s kenmerken zich door een sprookjesachtige sfeer met gebruik van veel warme kleuren waarin extra aandacht wordt besteed aan styling, voor het creëren van het perfecte plaatje.