Roofvogel Masterclass

Masterclass Roofvogels

Roofvogel Masterclass met Sony ambassadeur Gustav Kiburg

120 Minuten

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni Volgeboekt 10.30 – 12.30 € 69,-
Zaterdag 13 juni 15.00 – 17.00 € 69,-
Zondag 14 juni 10.30 – 12.30 € 69,-
Zondag 14 juni 15.00 – 17.00 € 69,-

In deze masterclass gegeven door Sony ambassadeur Gustav Kiburg, neemt hij je mee om te leren hoe je mooie foto kunt maken van roofvogels als ze vliegen.

Tips en tricks van de professional, die vele prijzen heeft gewonnen en jouw helt op een stap verder te komen in het fotograferen van de roofvogels.

We hebben 8 tot 12 verschillende roofvogels, die alleen toegankelijk zijn voor de deelnemers van de masterclass.

Voor deze masterclass heb je een camera nodig voldoende geheugenkaartjes en volle accu’s.

Eventueel een statief op een monopod is aan te raden.

Het is ook mogelijk om de nieuwste camera en lenzen uit te testen tijdens deze masterclass van Sony.

Je meld je aan bij de stand van Sony NR. 37 en loopt (400meter) dan met Gustav naar de locatie waar de masterclass word gegeven.

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

De in Rotterdam geboren Gustav is een gepassioneerde Nederlandse natuurfotograaf. Hij reist graag naar afgelegen bestemmingen om zijn liefde voor fotografie te voeden. Hij is een perfectionist die soms dagenlang op het juiste moment wacht, tot hij dat ene perfecte shot kan maken. Als je door het portfolio van Gustav kijkt, zie je de liefde voor fotografie! En dan vooral natuurfotografie. Zijn vogels, zoogdieren, landschappen en vlinders staan allemaal ragscherp op de foto. Kleurrijk en intens, je krijgt het gevoel dat je er bij bent, dat je het moment van de foto kunt meebeleven! Al vroeg in de ontwikkeling van de digitale fotografie koos Gustav voor de camera’s van Sony. Hij probeert er altijd voor te zorgen dat het op de camera ‘klopt’ en bewerkt zijn foto’s het liefst niet of nauwelijks. Zijn werk is in fotobladen over de hele wereld gepubliceerd. Gustav is al jaren ambassadeur voor Sony. Hij leert anderen graag over fotografietechnieken en -apparatuur en spreekt regelmatig bij exposities en evenementen. Zijn kennis op het gebied van Sony-apparatuur is ongekend en hij gebruikt zowel A- als E-mountmodellen. “Dankzij de snel ontwikkelende nieuwe technologieën van Sony, bijvoorbeeld in de Sony A9, hoef ik nooit meer het perfecte moment te missen”, zegt hij.