Masterclass Spectaculaire lichtopstellingen door Frank Doorhof

Spectaculaire lichtopstellingen door Frank Doorhof

150 Minuten – exclusief voor maar 12 deelnemers stand nr. 02

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.00 – 12.30 €89,00
Zaterdag 3 juli 14.00 – 16.30 €89,00
Zondag 4 juli 10.00 – 12.30 €89,00
Zondag 4 juli 14.00 – 16.30 €89,00

Spectaculaire lichtopstellingen waar je altijd mee scoort! En die niet moeilijk zijn.

 

Fotograaf Frank Doorhof laat je zien hoe licht werkt, hoe je het kan meten en sturen zodat jij het licht onder controle hebt, en niet andersom. In een live shoot met model zie je diverse lichtopstellingen die altijd een succes zijn. Je kan de resultaten gelijk zien op een groot scherm. Daarna ga je zelf aan de slag.

 

Met kleine aanpassingen kun je het licht veranderen en zo weer andere foto’s maken. Ook laat Frank enkele goedkope creatieve oplossingen zien om je foto’s nog spectaculairder te maken. Tussendoor geeft hij je nog veel tips over alles wat bij een goede foto shoot komt kijken zoals het coachen van je model en hoe je onopvallend problemen oplost. Uiteraard komt ook een snelle en efficiënte workflow aan bod.

Als je weet hoe licht werkt, kun je voorspellen wat het doet en ook in je eigen werk gebruiken. Dat kan met 1 flitser, maar natuurlijk ook met meerdere, Frank gebruikt bijna nooit meer dan 2 (maximaal 3) flitsers, omdat de meeste fotografen er ook niet meer hebben.

Deze workshop is voor iedereen die graag fotografeert en meer wil weten over licht en lichtopstellingen of op zoek is naar meer inspiratie.

 

Schrijf je in voor deze hands-on workshop over lichtopstellingen waar je altijd mee scoort!

Fotograaf en Kelby trainer Frank Doorhof geeft workshops model fotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland, maar ook op bijzondere plekken, zoals in kastelen, musea en urbex locaties. Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal. Dit staat garant voor geweldige model foto’s. Hij werkt met small flash, big flash en ledverlichting.

Zijn bestseller “Mastering the Model Shoot” is in diverse talen vertaald en heet in het Nederlands “Handboek: modelfotografie”. Onlangs is zijn boek “Fotograferen in Elke Situatie” uitgekomen. Op Photofacts Academy staat de Nederlandse video: “Controle over je fotoshoot”. Daarnaast heeft Frank meer dan 11 instructie video’s uitgebracht en diverse presets.

Op social media is Frank ook heel actief. Dagelijks maakt hij vlogs en video’s met reviews, tips en trucs over alles wat met fotografie te maken heeft in “Behind the closed DOORs”. Maandelijks broadcast hij “the Digital Classroom” een gratis, online, interactieve live shoot vanuit zijn studio op YouTube en Facebook. Zijn YouTube staat trouwens vol met reviews, interviews en veel meer.