Studiofotografie Werken met Licht door Richard Terborg

Studiofotografie Werken met Licht Standnummer: 08

150 Minuten – 12 deelnemers maximaal.

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.15 – 12.45 € 89,-
Zaterdag 3 juli 14.15 – 16.45 € 89,-
Zondag 4 juli 10.15 – 12.45 € 89,-
Zondag 4 juli 14.15 – 16.45 € 89,-

Zijn kennis van licht en flitstechnieken zijn fenomenaal en vormen de basis van zijn masterclass. Richard laat u in zijn hands-on masterclass ervaren wat de mix van verschillende lampen, flitskoppen en accessoires u een palet aan fotografische mogelijkheden kan bieden. Aan de hand van zijn portfolio zal hij een schets bieden van wat er mogelijk is en daagt hij u op interactieve wijze uit mee te denken in het principe van licht. En hoe dit werkt op portret fotografie.

  • 20 min introductie, voorbeelden zien door middel van een presentatie.
  • 115 min hands-on photoshooten met model
    – Beginnen met 1 setup licht. Zwart wit portretten.
    – Gaan dan door naar meerdere setups licht en kleur filters.
  • 15 min – nabespreking.

Masterclass prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Richard is een conceptuele mode-, portret- en kunstfotograaf. Zijn achtergrond in media en design helpt zijn overactieve brein de vele dingen die hij tegelijkertijd doet bij te houden. Voeg een drive toe om mensen te laten ‘stoppen met praten en beginnen te doen’, en je hebt Richard Terborg in het kort.

Zijn ervaring als multimedia-ingenieur geeft Richard het scherpere vermogen om voor elk probleem de meest creatieve oplossing te vinden. Door zich te specialiseren in alles wat de mediawereld te bieden heeft, heeft hij zichzelf de kunst geleerd om meerdere ondernemingen tegelijk te multitasken … en ze op zijn kop te zetten.

Zich onderdompelen in de wereld van fotografie is niet anders. Zijn groeiende affiniteit voor regisseren, produceren, gieten, modellen rangschikken, bouwsets, samenwerken met andere artiesten, tot schieten en post-productie maakt continu leren en groeien binnen zijn vak een gewoonte van gewoonte. Zijn onconventionele mix van suggestieve en redactionele fotografie maakt het werken met hem een ​​ervaring die je meeneemt bij al je inspanningen. Om nog maar te zwijgen over zijn zeer besmettelijke energie waardoor je je zonder cafeïne een high van cafeïne voelt.

Een camera is echter slechts een camera. De mensen / klanten waarmee hij contact maakt en hun verhalen vormen de drijfveer achter de populariteit van zijn werk. Hoge betrokkenheid bij elke persoon achter de camera maakt het werk voor de camera moeiteloos. De kern van wat hij doet gaat verder dan het nemen van een foto: hij vertelt een verhaal via zijn afbeeldingen door mensen samen te brengen en hen te motiveren om samen te werken en te creëren.