Masterclass Lightpainting Fotografie team van Liesbeth van Asselt

Masterclass Lightpainting Fotografie met Liesbeth van Asselt

120 Minuten stand/tent nr.12

Maximaal 12 deelnemers vergeet niet je camera en statief mee te nemen

Prijs is inclusief toegang tot de Fotofair 2021

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 3 juli 10.00 – 12.00 € 75,-
Zaterdag 3 juli 15.00 – 17.00 € 75,-
Zondag 4 juli 10.00 – 12.00 € 75,-
Zondag 4 juli 15.00 – 17.00 € 75,-

Workshop Lightpainting

Je wilt eens wat anders. Je wilt experimenteren. Schrijven, tekenen en schilderen met licht. Lightpainten dus. Tijdens deze workshop painten we met ledlicht, flitslicht en vuur. Door de lichtbron en/of de camera te bewegen, creëren we de meest waanzinnige beelden!

Liesbeth vertelt je welke lightpaint- en flitsspullen ze bijvoorbeeld gebruikte voor de foto van de lightpaintende golfer die op de voorkant van haar boek “Flash & Lightart” staat. Geen geheimen! Ze gaat daarbij ook kort in op de instelling van flitsers en camera. Daarna mogen jullie in twee kleine groepjes van zes personen zelf lightpaintfoto’s maken met diverse materialen. Materialen die je simpel thuis na kunt maken met goedkope huis- , tuin en keukenmiddelen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wil jij ook op een leuke speelse manier spectaculaire foto’s maken? Schrijf je dan in voor deze workshop en neem je camera en statief mee naar de Fotofair! De camera moet handmatig in te stellen zijn. En je moet weten hoe je de camera op bulb kunt laten werken, hoe je de ‘lange sluitertijden ruis reductie’ uit zet (als die er op zit) en hoe je de autofocus snel aan en uit zet.

Liesbeth van Asselt is fotograaf en docent fotografie bij haar bedrijf Stapfoto. En schrijver van het boek Flash & Lightart. Als fotograaf is ze gespecialiseerd in bedrijfsfotografie. Ze fotografeert dan vooral mensen aan het werk. Liesbeth heeft een bedrijfskundige en marketing achtergrond en haar foto’s worden dan ook vanuit dat oogpunt gemaakt.

Als docent geeft ze zowel beginners- als gevorderdencursussen als vele (creatieve) workshops. Waarvan “Flash & lightart” er een is, maar daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook workshops “Rook en plons” en “creatieve technieken”. Haar paradepaardje is de vakgroep. Een groep met vergevorderde fotografen die meer willen. Die tijd willen investeren in hun eigen ontwikkeling. En daarbij gecoacht willen worden door een enthousiaste vakfotograaf met veel kennis en ervaring. Twee van de vakgroepers gaan jullie vandaag ontmoeten, het zijn de golfers bij de workshop.

stapfoto.nl/fotografiecursus

Word abonnee van ons YouTube Kanaal
Workshop lightpainting fotografie Hähnel Lume door Liesbeth van Asselt
Workshop lightpainting fotografie Hähnel Lume door Liesbeth van Asselt
Workshop lightpainting fotografie Hähnel Lume door Liesbeth van Asselt
Workshop lightpainting fotografie Hähnel Lume door Liesbeth van Asselt
Workshop lightpainting fotografie Hähnel Lume door Liesbeth van Asselt