Masterclass Macro voor gevorderden door Betere Landschapsfoto

Workshop Macro voor gevorderden

120 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni 15.00 – 17.00 € 59,-
Zondag 14 juni 15.00 – 17.00 € 59,-

Wil je je grenzen binnen de macrofotografie verleggen? En wil je meer creatieve macrofoto’s maken? Als je al ervaring met macrofotografie hebt, is dit de masterclass voor jou!

In deze masterclass ontdek je hoe je creatieve, soft focus en abstracte macrofoto’s maakt. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Je gaat op zoek naar een geschikt onderwerp. Vervolgens bepaal je hoe je het beeld opbouwt en welke techniek daar het beste bij past. Je krijgt begeleiding van twee professionele fotografen.

Wat heb je nodig? Een spiegelreflex- of systeemcamera met macrolens. Je hebt al ervaring met macrofotografie en wil je in de meer creatieve technieken verdiepen. Als je met macrofotografie gewend bent om met een statief te werken, neem die dan mee. De masterclass is praktijkgericht.

De masterclass start bij de tent van Betere Landschapsfoto.

Wij zijn Frank Geraedts en Yvonne Nieuwkerk, de fotografen van Betere Landschapsfoto. Vol passie en enthousiasme begeleiden we beginnende tot gevorderde fotografen bij alles wat je kunt ontdekken over macrofotografie, landschapsfotografie of kustfotografie. We organiseren een breed scala aan workshops, unieke fotoreizen, cursussen en inspirerende lezingen.

 

We trotseren sneeuwlandschappen om de mooiste grafische landschappen vast te leggen. Of staan aan de waterlijn met een zee vol woelige golven voor ons, om de dynamiek van het water te fotograferen. Maar je kan ons ook op een mooie lentedag liggend op de grond aantreffen tussen de vrolijke voorjaarsbloeiers.

 

Alle grote en kleine landschappen hebben een grote aantrekkingskracht op ons. Met de juiste techniek gaan we op zoek mooie plekken om sfeervolle beelden vast te leggen. En dat delen we graag met andere fotografen. Om ze verder te helpen in hun fotografie. Zien dat andere fotografen zich ontwikkelen met onze hulp, daar krijgen wij energie van!

 

Wil jij onze hulp om alles uit deze gezamenlijke passie te halen en verder te groeien in Fotografie? Download dan hier alvast ons Gratis E-boek “ Betere foto’s in zeven simpele stappen“.

Masterclass Macrofotografie door Betere Landschapsfoto (1)
Masterclass Macrofotografie door Betere Landschapsfoto
Masterclass Macrofotografie door Betere Landschapsfoto
Masterclass Macrofotografie door Betere Landschapsfoto
Masterclass Macrofotografie door Betere Landschapsfoto