Masterclass Macro voor gevorderden.

Workshop Macro voor gevorderden met Edwin Brosens

120 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Zie hier onze speciale Covid pagina met meer informatie.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 26 september 15.00 – 17.00 Volgeboekt
Zondag 27 september 15.00 – 17.00 € 59,-

Workshop Macro voor gevorderden

120 Minuten

 

Deze workshop is voor de gevorderde macrofotograaf. We gaan ons verdiepen in creatieve macrofotografie ! Als je al ervaring hebt in macrofotografie dan is dit de masterclass voor jou!

Tijdens deze masterclass gaan we ons verdiepen in de abstracte macrofotografie. Na een korte uitleg gaan we aan de slag met het fotograferen van bloemen. Hoe krijg je mooie kleuren en contrast in je fotos om deze spraakmakend en naar hoger niveau te tillen. Ontdek het tijdens deze workshop, je word begeleid door twee professionele fotografen. Wat tijdens de workshop word behandeld krijg je op papier verstrekt.

 

We gaan tijdens deze workshop bloemen fotograferen, en daarbij krijgt u praktische tips.

 

Wat heb je nodig ? Een spiegelreflexcamera of systeemcamera met macrolens en eventueel statief.

 

Wij zijn Edwin Brosens gepassioneerde fotografen. We geven veel workshops en cursussen in de fotografie www.eb-fotocursussen.nl

De natuur is ons onderwerp en brengen graag onze kennis over aan anderen, zodat deze ook enthousiast zich kunnen verdiepen in de mooie wereld van fotografie.

Macrofotgrafie als Kunst: we hebben ons verdiept in de macrofotografie als kunst en hebben al enkele tentoonstellingen hiervan gedaan. Onder titel: “Power of my Dream” Het delen van onze kijk op de wereld is ons doel. De mogelijkheden in de macrofotografie en nabewerken is onbegrensd. En we nemen u graag  mee in onze fascinerende wereld van macrofotografie

www.edwinleoreta.nl