Workshop Macro voor starters door Betere Landschapsfoto

Workshop Macro voor starters

90 Minuten

Prijs is inclusief toegangsticket Fotofair 2020

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 13 juni 10.30 – 12.00 € 49,-
Zondag 14 juni 10.30 – 12.00 € 49,-

De workshop is gericht op de beginnende macrofotograaf. Je leert hoe je scherp stelt en hoe je omgaat met de kleine scherptediepte. Er wordt uitgelegd hoe je je camera instelt en hoe je een onderwerp kunt isoleren. En misschien nog wel de grootste uitdaging is bewust kijken. Je kunt van de meest alledaagse onderwerpen een aantrekkelijke foto te maken. Wil je de basisprincipes van macrofotografie leren kennen? Dan is dit de juiste workshop voor jou. Na een korte uitleg ga je zelf aan de slag. Je krijgt begeleiding van twee professionele fotografen. De workshop is praktijkgericht.

Wat heb je nodig? Een spiegelreflex- of systeemcamera met macrolens en een statief. We raden deze workshop aan voor beginnende fotografen in de macrofotografie.

De workshop start bij de tent van Betere Landschapsfoto.

Wij zijn Frank Geraedts en Yvonne Nieuwkerk, de fotografen van Betere Landschapsfoto. Vol passie en enthousiasme begeleiden we beginnende tot gevorderde fotografen bij alles wat je kunt ontdekken over macrofotografie, landschapsfotografie of kustfotografie. We organiseren een breed scala aan workshops, unieke fotoreizen, cursussen en inspirerende lezingen.

 

We trotseren sneeuwlandschappen om de mooiste grafische landschappen vast te leggen. Of staan aan de waterlijn met een zee vol woelige golven voor ons, om de dynamiek van het water te fotograferen. Maar je kan ons ook op een mooie lentedag liggend op de grond aantreffen tussen de vrolijke voorjaarsbloeiers.

 

Alle grote en kleine landschappen hebben een grote aantrekkingskracht op ons. Met de juiste techniek gaan we op zoek mooie plekken om sfeervolle beelden vast te leggen. En dat delen we graag met andere fotografen. Om ze verder te helpen in hun fotografie. Zien dat andere fotografen zich ontwikkelen met onze hulp, daar krijgen wij energie van!

 

Wil jij onze hulp om alles uit deze gezamenlijke passie te halen en verder te groeien in Fotografie? Download dan hier alvast ons Gratis E-boek “ Betere foto’s in zeven simpele stappen“.

Macro Fotografie voor Starters door Betere Landschaps
Macro Fotografie voor Starters door Betere Landschaps
Macro Fotografie voor Starters door Betere Landschaps
Macro Fotografie voor Starters door Betere Landschaps
Macro Fotografie voor Starters door Betere Landschaps