Hama

Met zo’n 18.000 producten is Hama – opgericht in 1923 en internationaal geroemd om zijn Duitse degelijkheid – vandaag de dag een van de meest toonaangevende leveranciers van accessoires op het gebied van multimedia, fotografie, consumentenelektronica en telecommunicatie.

We zijn dan ook dé accessoire leverancier voor elke camera liefhebber.

Wij bieden honderden accessoires voor foto- en videocamera’s waaronder filters, statieven, tassen, DCCS afstandsbediening systemen, readers,… Voor ieders budget en interesse.

SanDisk is het merk van flashgeheugenproducten, waaronder geheugenkaarten en -lezers, USB-devices en interne & externe SSD’s, zoals de zeer compacte en waterdichte portable SSD. SanDisk is dan ook het grootste merk voor flash geheugen ter wereld en kan elke foto- en videogebruiker van het nodige geheugen voorzien. Of het nu gaat om een SD Extreme kaart met snelheden tot 300mb/s, de ultieme MicroSD kaart voor drone fotografie of de nieuwe CF Express kaart, SanDisk ontwikkeld en fabriceert al zijn kaarten in eigen fabrieken.

Western Digital Corporation werd opgericht in 1970 en is wereldwijd de grootste fabrikant van HDD’s. Naast de interne HDD’s heeft WD ook een fraai assortiment interne en externe SSD’s.

Ook op het gebied van fotografie heeft WD de juiste apparatuur die een must-have is voor iedere fotograaf. Zo kan je bijvoorbeeld op locatie met één druk op de knop veilig een back-up maken met de duurzame en schokbestendige ‘My Passport Wireless SSD’ dankzij de ingebouwde SD-kaartlezer of USB-poort. De ‘My Passport Wireless SSD’ is tevens voorzien van een eigen wifi netwerk waardoor gemakkelijk iedere opname terug gekeken kan worden op je mobiel, tablet of laptop. Ook thuis is WD de ideale partner met onder andere de ‘My Cloud Home’. Hiermee kan je overal ter wereld je bestanden uploaden of bekijken, automatisch een back-up maken van je foto’s op je smartphone en simpel bestanden delen met anderen.

Reflecta werd opgericht in 1967 en is al vele jaren een gevestigde merknaam in de foto-industrie. Reflecta biedt oplossingen op maat voor presentaties en beeldverwerking. Wil je dus al jouw dierbare herinneringen die je al jaren verzameld hebt, niet verliezen? Digitaliseer ze dan heel gemakkelijk met de Reflecta scanners voor foto’s, dia’s, negatieven en video’s.

Celestron is al sinds 1960 één van de meest bekende merken voor telescopen, spottingscopes en verrekijkers voor de natuur- en sterrekijk liefhebbers. Producten als de Hummingbird spotting scope, Landscout verrekijkers & spotting scopes en Astromaster telescoop serie zullen je zeker kunnen bekoren.