Algemene voorwaarden - huisregels 2023-2024

 

Op het Fotofair terrein gelden de voorwaarden van de Fotofair.


Reglement/huisregels en Algemene voorwaarden voor (online) toegangskaarten van de Fotofair /2023/2024

Aangepast op 1 oktober 2023 zie ook onze FAQ

 

    1. Toegangskaarten – workshop/masterclass, Portfolioshoot tickets en kampeer boekingen, worden niet teruggenomen (geen bedenktijd) en zijn niet voor contant geld inwisselbaar.
    2. Kaarten voor activiteiten zijn niet te ruilen voor andere doeleinden. De prijs is exclusief 1,50 transactiekosten over het gehele aankoopbedrag.
    3. Indien de Fotofair door overmacht wordt verplaats zoals in (Covid19) 2020 wordt de ticket om geboekt naar de volgende datum, dit geeft geen recht op restitutie van de betaalde boeking.
    4. De back-up datum (als dit nodig is door overmacht) voor de Fotofair 2024, dit vermelde wij ruim op tijd voor 1 mei 2024, dit is geen rede om de tickets te retourneren.
    5. De lezingen van de Fotofair partners zijn op inloop basis (vol is vol). Er zijn een beperkt aantal plaatsen (update schema op 1 mei 2024).
    6. Workshops- portfolioshoots en masterclasses waarvoor bezoekers hebben gereserveerd, zijn niet meer te wijzigen en u heeft hiervoor ook een toegangsticket nodig.
    7. Indien de fotograaf die de workshop- portfolioshoot of masterclass geeft ziek is, dan zullen wij voor een passende vervanging zorgen van gelijkwaardig niveau. (Dit is geen rede voor annulering)
    8. Als een workshop wordt geannuleerd door slechte weersomstandigheden, dan is dit overmacht en geen rede voor geld terug. U krijgt dan een voucher voor een volgende editie (dit is 2 jaar geldig)
    9. Komt u voor het weekend? Boek dag voor dag, inclusief de betaling, en dan pas de volgende dag.
    10. Bij activiteiten of demonstraties is deelname geheel op eigen risico. Houd ruim afstand tijdens de activiteiten of demonstraties en volg de aanwijzingen op van de professionals en de toezichthouders.
    11. Indien u niet deelneemt aan de workshops/- portfolioshoots en masterclasses dient u minimaal 100 meter afstand te bewaren. (Herkenbaar aan de rode foto hesjes)
    12. Uitsluitend toegang op vertoon van een origineel geprint of op de telefoon Fotofair 2024 -ticket. Let op: de barcode kan maar één keer gescand worden. Kopiëren is zinloos.
    13. Toegang tot de Fotofair terrein is voor kinderen onder de 12 jaar gratis (geen minimale leeftijd). (Dit geld niet voor de workshops, die moet men wel boeken)
    14. Bij online bestellingen van Fotofair-tickets wordt uw e-mailadres en NAW-gegevens in onze database en de database van de Fotofair-tickets opgenomen.
    15. Wij gebruiken dit e-mailadres uitsluitend voor het versturen van aankondigingen en de Fotofair-nieuwsbrief. Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
    16. De vroeg boek korting is alleen geldig van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november 2023.
     De vroeg boek korting is niet te gebruiken in samenwerking met andere actiecode ‘s, aanbiedingen of vouchers van vorige edities.
     De code is aan elkaar geschreven en alle in kleine letters.
    17. Actie codes van sponsors zijn niet te gebruiken met andere actie of vroeg boek kortingen.
    18. Tickets die gratis zijn uitgedeeld door sponsors komen te vervallen bij het omzetten van de Fotofair naar een andere datum, men dient dan weer een nieuwe actie hiervoor gebruiken.
    19. Klik op info@fotofair.nl voor vragen, of de uitgebreide algemene deelnemers/standhouders voorwaarden.
    20. Onduidelijkheden over tickets kunnen uitsluitend per e-mail via info@fotofair.nl worden gecommuniceerd.
    21. Als je een fout maakt met het boeken. Mail ons via info@fotofair.nl. Wij kunnen meestal nog wel wat aanpassen, maar daar zitten 5,00 administratiekosten aangebonden. Deze kosten zijn omdat we het handmatig moeten aanpassen.  (Na 1 mei 2024 is het niet meer mogelijk).
    22. Het doorverkopen van kaarten is enkel toegestaan tegen de vastgestelde prijs en maximaal 10 procent administratiekosten. Bij vermoeden van kaartenhandel met een winstdoelstelling worden deze geblokkeerd..
    23. Mocht de Fotofair niet doorgaan voor wat voor rede dan ook en zullen wij tot uitbetaling overgaan dan is er 25% kosten aan verbonden, dit i.v.m. alle gemaakte kosten.(met een minimum bedrag van 10,00 kosten)
    24. De openingstijden van de Fotofair zijn van 09:30 tot 17:00 uur.
    25. U bezoekt een fotofestival. Dat betekent dat er gefotografeerd wordt. Wij (de Fotofair BV) zijn niet aansprakelijk als foto’s op sociaal media en internet verschijnen.
    26. Foto’s die gemaakt zijn tijdens de Fotofair mogen niet commercieel gebruikt worden zonder uitdrukkelijk toestemming van de organisatie de Fotofair BV.
    27. Toegang tot de workshops en masterclasses is uitsluitend toegestaan met een geldig toegangsbewijs van deze workshop of masterclass en een algemeen toegangsticket.
    28. Tijdens de workshops en masterclasses is het dragen van een Fotofair-fotovest verplicht. Dit wordt door de workshopgever uitgereikt.
    29. Klachten over workshops- portfolioshoots en/of masterclasses dienen binnen 14 dagen na afloop van de Fotofair bij de organisatie te zijn ingediend. Na deze tijd worden deze niet meer in behandeling genomen. (Info@fotofair.nl)
    30. Indien u om wat voor reden dan ook niet kunt komen dan zijn de tickets niet inwisselbaar voor contanten of een voucher, u mag ze wel doorgeven of verkopen aan een ander, laat ons dan wel de naam weten aan wie.
    31. Gebieden buiten de paden mogen uitsluitend worden betreden met een workshopgever. Bij het meer mogen bezoekers niet in het water komen: gebruik dan de dagrecreatie naast de Fotofair.
    32. De Fotofair mag de foto’s en mediaopnames die tijdens het evenement zijn gemaakt door de Fotofair-crew en die geplaatst zijn in de Fotofair Facebook groep, gebruiken voor publicitaire doeleinden.
    33. Het is verboden op en om het gehele Fotofair terrein flyers, folders en reclamemateriaal te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de organisatie. (Dit is ook op het parkeerterrein)
    34. Wij gebruiken geen tracking cookies op onze website. Google Analistics staat uit, alleen de noodzakelijke om de website goed te laten functioneren.
    35. De gegevens die u opgeeft bij het bestellen van de toegangsticket worden uitsluitend gebruikt voor de registratie. U kunt zich te allen tijde uitschrijven van de nieuwsbrief.
    36. Onder 18 jaar schenken en verkopen wij geen alcohol, bij overmatig gebruik wordt u verwijderd van het Fotofair terrein.
    37. Zie hier onze Privacy Statement. De Fotofair behoudt te allen tijde het recht om iemand de toegang tot de Fotofair te onthouden.
    38. De organisatie van de Fotofair en zijn toezichthouders mag ten alle tijden een tassen controle houden.
    39. Toezichthouders van de Fotofair mogen over het gehele terrein en bij de toegang ten alle tijden controle houden.
    40. Indien wij aanpassingen moeten doen i.v.m. de veiligheid zoals extra ruimte maken voor de bezoekers en standhouders, dan doen wij dit voor uw en onze veiligheid.

   Voor vragen e-mail info@fotofair.nl