Sony

Waar je ook bent, met Sony heb je nauwkeurigheid, de stijl én het gebruiksgemak om elk moment perfect vast te leggen. Ontdek een wereld vol visuele expressie met een camera van Sony. Wees altijd up-to-date, profiteer van scherpe aanbiedingen en laat je inspireren door de producten van Sony. Ze noemen het niet voor niets “The Power of Imaging”.

Geschiedenis Sony

Sony staat wereldwijd bekend als fabrikant van televisies, smartphones en audio apparatuur. Ook in de wereld van de video- en fotografie wordt het marktaandeel van het Japanse merk steeds groter. In 1981 ontwikkelde het merk haar eerste digitale camera, de Mavica A7AF, waarbij beelden nog werden opgeslagen op floppies. Ontwikkelingen volgden elkaar snel op en de Mavica maakte al snel plaats voor camera’s met een sensor, geheugenkaart en een afzonderlijk objectief. Inmiddels beschikt Sony over de populaire Sony Alpha serie, de Sony Cybershot compactcamera’s, Sony videocamera’s en diverse Sony objectieven zoals de Sony 70-200 mm en de Sony 16-35 mm.

Sony camera’s

De Sony camera’s van nu zijn ontworpen om te inspireren. Sony heeft onderscheid gemaakt in de RX-series, Alpha series en Cybershot series. Ga je voor de alles-in-één gebruiksvriendelijke compactcamera? Een camera met vaste lens voor de allrounder of alledaagse fotograaf. Liever meer vrijheid door lenzen te kunnen verwisselen? Ga dan voor de geavanceerde Alpha spiegelreflex- of systeemcamera van Sony. Wat je ook kiest, maak onvergetelijke foto’s van een fantastische kwaliteit.

Sony objectieven

Sony heeft voor elke situatie een passend objectief, onder te verdelen in E-bevestiging, A-bevestiging en adapters. Sony biedt een brede mix van Sony en Zeiss objectieven. Het juweeltje van Sony is de G-master serie; vandaag de lenzen van de toekomst. Hoge resolutie en aantrekkelijke bokeh vormen samen de G-master lens.