Fotomomenten FotoFair 2020

Abacus Theater

In een grijs gebied tussen Beeldende kunst en Theater, maakt Abacus Theater mobiele visuele acts van uitzonderlijk hoog niveau. Spectaculaire creaties en kunstzinnige machines uit vreemde werelden en andere tijden. Zij verschijnen op festivals en evenementen. Een wonderlijke mix van techniek en verbeelding.

Tijdens Fotofair 2020 komen zij met 4 machines de Iron Wings zij rijden 4 x per dag over het terrein. Tussen de rijtijden staan zij opgesteld voor het maken van foto’s.

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

Steampunkers

De FotoFair presenteert een groots Steampunkers kampement, waar vele steampunkers aanwezig zijn met hun mooiste creaties. Dit fotomoment mag je niet missen.

 

Onze Steampunkers zijn onze jaarlijks terugkerende fotomoment, zij staan graag model voor jouw hebben de mooiste creatieve outfits aan. Zij hebben hun eigen kampement met mooie voertuigen en lopen dagelijks over her gehele terrein.

Fotomodellen

Tijdens de FotoFair 2020 zullen er weer vele modellen rondlopen of poseren op de daarvoor ingerichten buiten studio’s.

Zij staan verspreid over het gehele terrein, of ze liggen bij de beachclub op het strand.

Vraag gerust aan hun of ze voor je willen poseren dat zullen graag voor je doen dus neem je camera mee.

Mystic Fire

Mystic Fire zorgt in samenwerking met CCC.FotoUnie voor een mooi sfeervol middeleeuws tafereel, bestaande uit een kampement.

Vuurartiesten laten verschillende spectaculaire acts zien, waaronder het vuurspuwen, vuur-eten en flow art. Ook lopen er diverse kostuum modellen rond die zich graag laten fotograferen tijdens de fotomomenten.
Een extra unieke toevoeging is dat er tijdens deze FotoFair er 1ontwerper bij Mystic Fire bezig zal zijn met creëren van een chainmail harnas.