Fotomomenten FotoFair 2020

Abacus Theater

In een grijs gebied tussen Beeldende kunst en Theater, maakt Abacus Theater mobiele visuele acts van uitzonderlijk hoog niveau. Spectaculaire creaties en kunstzinnige machines uit vreemde werelden en andere tijden. Zij verschijnen op festivals en evenementen. Een wonderlijke mix van techniek en verbeelding.

Tijdens Fotofair 2020 komen zij met 4 machines de Iron Wings zij rijden 4 x per dag over het terrein. Tussen de rijtijden staan zij opgesteld voor het maken van foto’s.

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

The Amsterdam Mermaid

Ik ben en ben altijd gepassioneerd geweest door de stad Amsterdam. Als een echte local heb ik hier mijn hele leven gestudeerd, gewerkt en gewoond, en ik heb door de jaren heen een grote interesse en kennis ontwikkeld van deze geweldige stad en haar culturele geschiedenis. Ik heb een achtergrond in illustratie en entertainment en heb sinds 2015 professioneel een aantal verschillende evenementen vermaakt en uitgevoerd. Dingen die ik in het verleden heb gedaan, zijn burlesque, vuurprestaties en gekostumeerd entertainment, en sinds een tijdje de betoverende kunst van het zeemeerminnen , die in wezen kostuumprestaties en freediving combineert. Begonnen als een manier om te oefenen, is het in de loop van de tijd zo veel meer uitgegroeid.

Steampunkers

De FotoFair presenteert een groots Steampunkers kampement, waar vele steampunkers aanwezig zijn met hun mooiste creaties. Dit fotomoment mag je niet missen.

 

Onze Steampunkers zijn onze jaarlijks terugkerende fotomoment, zij staan graag model voor jouw hebben de mooiste creatieve outfits aan. Zij hebben hun eigen kampement met mooie voertuigen en lopen dagelijks over her gehele terrein.

Fotomodellen

Tijdens de FotoFair 2020 zullen er weer vele modellen rondlopen of poseren op de daarvoor ingerichten buiten studio’s.

Zij staan verspreid over het gehele terrein, of ze liggen bij de beachclub op het strand.

Vraag gerust aan hun of ze voor je willen poseren dat zullen graag voor je doen dus neem je camera mee.

Mystic Fire

Mystic Fire zorgt in samenwerking met CCC.FotoUnie voor een mooi sfeervol middeleeuws tafereel, bestaande uit een kampement met een gezellige Taveerne.

Vuurartiesten laten verschillende spectaculaire acts zien, waaronder het vuurspuwen, vuur-eten en flow art. Ook lopen er diverse kostuum modellen rond die zich graag laten fotograferen tijdens de fotomomenten.
Een extra unieke toevoeging is dat er tijdens deze FotoFair twee ontwerpers bij Mystic Fire bezig zijn met creëren van een chainmail harnas en er wordt een vuurdraak opgebouwd.

Zeemeerminnen van de Noordzee op de FotoFair 2020 onder voorbehoud.

Zeemeerminnen van de Noordzee deze 5 dames liggen in prachtige outfits op het Fotofair strand. Zij liggen om er op de mooiste manieren gefotografeerd te worden. Je kunt de modellen ook vinden op hun gezamenlijke Instagram account. (klik hier)

De account van Aurelia is hier te vinden. (klik hier)

De account van Serena is hier te vinden. (klik hier)

De account van Dominique is hierte vinden. (klik hier)

De account van Black Tail is hierte vinden. (klik hier)

De account van Pixie101 is hierte vinden. (klik hier)

De Duitse Orde alleen op zondag op de FotoFair 2020(onder voorbehoud)

De Duitse Orde uit Gemert is opgericht in 2014.

Doelstelling is om de geschiedenis van 600 jaar Duitse Orde en hun burgers zichtbaar te maken.

Zij zijn alleen op zondag aanwezig.

Word abonnee van ons YouTube Kanaal