Fotomomenten FotoFair 2020

Abacus Theater

In een grijs gebied tussen Beeldende kunst en Theater, maakt Abacus Theater mobiele visuele acts van uitzonderlijk hoog niveau. Spectaculaire creaties en kunstzinnige machines uit vreemde werelden en andere tijden. Zij verschijnen op festivals en evenementen. Een wonderlijke mix van techniek en verbeelding.

Tijdens Fotofair 2020 komen zij met 4 machines de Iron Wings zij rijden 4 x per dag over het terrein. Tussen de rijtijden staan zij opgesteld voor het maken van foto’s.

Word abonnee van ons YouTube Kanaal

The Amsterdam Mermaid

Ik ben en ben altijd gepassioneerd geweest door de stad Amsterdam. Als een echte local heb ik hier mijn hele leven gestudeerd, gewerkt en gewoond, en ik heb door de jaren heen een grote interesse en kennis ontwikkeld van deze geweldige stad en haar culturele geschiedenis. Ik heb een achtergrond in illustratie en entertainment en heb sinds 2015 professioneel een aantal verschillende evenementen vermaakt en uitgevoerd. Dingen die ik in het verleden heb gedaan, zijn burlesque, vuurprestaties en gekostumeerd entertainment, en sinds een tijdje de betoverende kunst van het zeemeerminnen , die in wezen kostuumprestaties en freediving combineert. Begonnen als een manier om te oefenen, is het in de loop van de tijd zo veel meer uitgegroeid.

Steampunkers

De FotoFair presenteert een groots Steampunkers kampement, waar vele steampunkers aanwezig zijn met hun mooiste creaties. Dit fotomoment mag je niet missen.

 

Onze Steampunkers zijn onze jaarlijks terugkerende fotomoment, zij staan graag model voor jouw hebben de mooiste creatieve outfits aan. Zij hebben hun eigen kampement met mooie voertuigen en lopen dagelijks over her gehele terrein.

Fotomodellen

Tijdens de FotoFair 2020 zullen er weer vele modellen rondlopen of poseren op de daarvoor ingerichten buiten studio’s.

Zij staan verspreid over het gehele terrein, of ze liggen bij de beachclub op het strand.

Vraag gerust aan hun of ze voor je willen poseren dat zullen graag voor je doen dus neem je camera mee.

Honden in Actie

Rennende, vliegende en springende honden zijn een mooi onderwerp om te fotograferen, maar dit is niet altijd makkelijk.
Dit jaar nodigt Mijn Stijl Fotografie je uit om gratis aan te sluiten bij de demonstraties “Hond in Actie” die gedurende de hele dag zullen plaatsvinden.
Hier is het mogelijk om honden te fotograferen die sporten beoefenen als ‘dogfrisbee’ en ‘behendigheid’, of honden die in alle richtingen voorbij komen rennen.
Tijdens deze 15 minuten durende demonstraties worden er tips & tricks gedeeld om de actie zo scherp en mooi mogelijk vast te leggen, bovendien kan je door het insturen van je foto waanzinnige prijzen winnen.