Transcontinenta distributeur van Think Tank. Standhouder 03.

Think Tank tassen en rollers zijn dé keus van de professionele fotograaf

 

Think Tank staat bij de meeste professionele gebruikers al jarenlang bekend om de zeer degelijke en functionele Think Tank Airport serie rollers. Hoe zwaar beladen ook, ze lijken zich bijna vanzelf voort te bewegen. Een ander iconisch ontwerp is de Retrospective serie schoudertassen, die gemak en draagcomfort combineren met een casual urban uiterlijk. Hierdoor o.a. zeer geliefd voor straatfotografie en reportagewerk. De range van tassen voor diverse cameratypen is zeer groot en daardoor is er voor iedereen wel de perfecte match te vinden. Recent introduceerde Think Tank geheel nieuwe en stijlvolle Urban Acces bags in een sling en rugzak uitvoering. Ook hier weer een fraaie combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit

Think Tank tassen en rollers zijn dé keus van de professionele fotograaf

 

Think Tank staat bij de meeste professionele gebruikers al jarenlang bekend om de zeer degelijke en functionele Think Tank Airport serie rollers. Hoe zwaar beladen ook, ze lijken zich bijna vanzelf voort te bewegen. Een ander iconisch ontwerp is de Retrospective serie schoudertassen, die gemak en draagcomfort combineren met een casual urban uiterlijk. Hierdoor o.a. zeer geliefd voor straatfotografie en reportagewerk. De range van tassen voor diverse cameratypen is zeer groot en daardoor is er voor iedereen wel de perfecte match te vinden. Recent introduceerde Think Tank geheel nieuwe en stijlvolle Urban Acces bags in een sling en rugzak uitvoering. Ook hier weer een fraaie combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit.

Think Tank Streetwalker Roller

De Think Tank Streetwalker Pro rugzak is multifunctioneel te gebruiken. Door zijn smalle vorm is het ideaal voor de wat slankere fotograaf en door zijn diepte zijn veel  objectief rechtopstaand te vervoeren. Hierdoor past er veel meer in deze rugzak dan je op het eerste gezicht zou denken. Soms stop je er echter ook (te) zware dingen in en dan zou je wensen dat je het als een Think Tank Airport roller achter je aan kon trekken. Omdat Think Tank altijd luistert naar de mensen die hun tassen gebruiken, is er daarom een roller versie van de Streetwalker ontwikkeld. Dit is een ideale rugzak, die voorzien is van de heerlijk soepel draaiende Think Tank wieltjes. De draagbanden kun je dan snel en eenvoudig volledig wegstoppen, zodat je nergens achter blijft hangen.

Think Tank Urban Acces Sling bags en rugzakken

Met de Urban Access Sling tas kom je snel bij je spullen zonder dat je de tas hoeft af te doen. De innovatieve “Slings Both Ways”functionaliteit stelt je in staat om de tas over je linker- of rechterschouder te plaatsen, afhankelijk van je voorkeur. Door de schouderband eenvoudigweg aan weerszijden van de tas te verwisselen, kun je de gewichtsverdeling aanpassen voor meer comfort tijdens lange tochten. De panelen aan beide zijden bieden toegang tot je camera uitrusting. Beschikbaar in dezelfde trendy ‘graphite’ kleurstelling die je ook al kent van de Urban Access rugzakken.

Think Tank Retrospective V2 schoudertassen

De Think Tank Retrospective 4 V2.0 schoudertassen zijn uitermate geschikt voor de compacte en lichte mirrorless camera’s, inclusief een of twee objectieven. Waar voorheen de Retrospective serie bekend stond om een verscheidenheid aan kleuren, zal ook de Retrospective 4 V2.0 beschikbaar zijn in de kleuren ‘Black’ en  ‘Pinestone’. De Retrospective 4 V2.0 zorgt er voor dat de totale Retrospective serie nu uit 6 modellen bestaat te weten: 4, 5, 7, 10, 20 en 30 (ieder oplopen in formaat). De Think tank Retrospective tassen zijn het summum in functionaliteit en modern urban design.

Persoonlijk advies van de Think Tank experts

In de Transcontinenta tent staan de experts voor je klaar om te helpen bij het maken van een keuze. Welk Think Tank tas of rugzak past het beste bij jouw manier van fotograferen? Aan de hand van je wensen, werkwijze en de apparatuur die je hebt, krijg je snel en kundig een advies op maat.

Extra COVID-19 informatie.

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van de bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om je bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht je hierover specifiek vragen hebben dan kun je zeker even contact met ons opnemen.