LED licht Fotostudio met modellen door het team van CCC Fotounie

LED licht Fotostudio met speciale modellen en Rembrandt belichting

90 Minuten maximaal 15 personen stand/tent nr.27

De prijs tussen de haakjes is de prijs vanaf 21 mei.

Prijs is exclusief toegang tot de Fotofair 2023, je hebt ook een toegangsticket nodig.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 10 juni 15.15 – 16.45 € 69,00 (€ 74,00)
Zondag 11 juni 15.15 – 16.45 € 69,00 (€ 74,00)

Workshop Rembrandt Lighting

Rembrandt lighting wordt tegenwoordig veel gebruikt, maar weinigen weten dat er veel meer uit te halen valt dan alleen de “standaard” Rembrandt lighting.

In deze workshop laat ik zien hoe we met 1 lamp in een Rembrandt Lighting positie verschillende low key belichtingen kunnen bewerkstelligen en zo diverse foto’s kunnen creëren.

Na  een korte algemene inleiding over CCC van circa 15 min beginnen we de workshop met een inleiding over verschillende standaard belichtingen en gaan daarna  verder met de Rembrandt en derivaten ervan.

We werken dus met een model en een 1-lamp belichting in een zwarte studio en concentreren ons op het maken van portretten in low key.

Deze masterclass is een onderdeel van de 6 daagse cursus VanQtotS, waar deelnemers o.a. bezig gaan met verschillende belichtingen, poses en concepten en waar deelnemers leren communiceren met en aansturen van modellen.

Wat heb je nodig om aan deze fun workshop mee te doen?

  • je eigen camera.
  • volle batterij en lege geheugen kaartjes – zorg ervoor dat je genoeg geheugenkaartjes bij je hebt.
  • Een felheid om de juiste foto’s te maken. Kortom schieten op het juiste moment!!!

Zie hier de website van CCC-Fotounie

 

Zie hier het volledige overzicht van de workshops en masterclasses.

CCC Fotounie staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.