Portfolio Fotoshoot Rook & Mist Fotografie

Portfolioshoot Rook & Mist fotografie

90 Minuten locatie nr. 45

De prijs tussen de haakjes is de prijs vanaf 1 mei.

Prijs is exclusief toegang tot de Fotofair 2024, je hebt ook een toegangsticket nodig.

Dag Tijd Prijs

Zaterdag 1 juni

 

13.45 – 15.15

 

€ 69,00 (€ 74,00)

 

Zondag 2 juni

 

13.45 – 15.15

 

€ 69,00 (€ 74,00)

 

Rook en mist is niet iets dat je zomaar even thuis kunt gaan uitproberen.

Speciaal voor deze shoot hebben we 3 custom made rookmachines gebouwd die we buiten  gaan gebruiken en daarmee een heel stuk van een bos in de rook kunnen zetten…

Dit in combinatie met modellen geeft unieke foto’s. We maken er altijd een heel spektakel van en het is ook een feest die we samen met jullie willen delen.

Deze portfolioshoot is een verkorte versie van de shoot die we in Tilburg doen en waar we naast een buitenshoot ook met rook en mist in de studio spelen met o.a. rookmachines, mistmachines en droogijs.

Dus heb je na deze shoot de smaak te pakken dan nodigen we je uit om in Tilburg de volledige shoot te doen.

Omdat deze shoot afhankelijk is van weer en wind, kan het voorkomen dat de deelnemers afhankelijk van de richting en draaiing van de wind vaker een andere positie in moeten nemen.

Mocht de shoot onverwijld niet door kunnen gaan door (harde) regen, dan zullen we voor de gedupeerde deelnemers een datum inplannen om de shoot in Tilburg in te halen.

Voor deze shoot raden we een telelens aan in het bereik van 70-200 mm, zodat alle deelnemers van een afstand genoeg plek om de foto te kunnen maken.

Wat heb je nodig om aan deze fun workshop mee te doen?

  • je eigen camera met de mogelijkheid om snel een aantal foto’s achter elkaar te maken,
  • volle batterij en lege geheugen kaartjes – zorg ervoor dat je genoeg geheugenkaartjes bij je hebt.
  • Want wij kunnen je garanderen dat het echt snel gaat. Voordat je het weet is je geheugen kaart vol!
  • Een felheid om de juiste foto’s te maken. Kortom schieten op het juiste moment!!!

Kijk voor het volledige programma op onze website https://ccc.fotounie.nl/ of op CCC.FotoUnie op Facebook.

Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

 

Zie hier het volledige overzicht van de workshops en masterclasses.

CCC Fotounie staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.