Strobist Lowkey Fotografie op locatie door CCC Fotounie

Strobist Lowkey Fotografie op locatie

120 Minuten stand nr.17

Prijs is exclusief toegang tot de Fotofair 2022, je hebt ook een toegangsticket nodig.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 2 juli 12.00 – 14.00 € 69,-
Zondag 3 juli 12.00 – 14.00 € 69,-

Lowkey en Strobist op locatie.

Strobist.. wat? Klinkt interessant hoor, maar is in feite niets anders dan flitsfoto’s maken met behulp van reportageflitser(s). Het kenmerkende van deze methodiek van flitsen is dat de flitsers NIET op de camera bevestigd is, maar op bijvoorbeeld één of meerdere statieven. Door één of meerdere reportageflitsers te gebruiken los van de camera gaat er een wereld voor je open op het gebied van creativiteit en belichtingsmogelijkheden.

In deze workshop van 200 minuten gaat Ki Tan samen met zijn team in op de vele mogelijkheden die deze vorm van fotografie biedt. Voor deze workshop is gekozen om dieper in te gaan op het onderdeel LOW KEY fotografie. Een fototechniek die bijzondere mogelijkheden biedt voor de portretfotografie. Ingegaan wordt op de low key techniek in de buitenlucht, omgaan met handmatige instellingen, verschillende lichtopstelling waardoor op een eenvoudige wijze duidelijk wordt hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn om totaal andere portretten te maken.

Wat heb je nodig om aan deze speciale portretfotografie workshop deel te nemen?

  • je eigen vertrouwde camera die je op de M-stand kunt zetten

Wat leer je tijdens deze STROBISTEN workshop?

  • dat strobist fotografie moeilijk klinkt, maar in feite gemakkelijk te leren is en de creativiteit voor het maken van unieke foto’s stimuleert.
  • Je deze vorm van fotograferen ook thuis en in je directe omgeving kan doen
  • omgaan met het handmatig instellen van je camera, waardoor je meer vrijheid krijgt bij de keuze van de camera instellingen
  • je naar huis gaat met veel foto’s, nieuwe ideeën en uitdagingen

Bovendien ontvang je tijdens deze workshop een uitnodiging om lid te worden van de privé Facebook groep “CCC.Studio”

Wanneer je jouw gemaakte en bewerkte foto’s in deze geheime groep plaatst, krijg je verbetersuggesties van het team van de CCC FotoUnie.

Kijk voor het volledige programma op onze website https://ccc.fotounie.nl/ of op CCC.FotoUnie op Facebook.

Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

 

Zie hier het volledige overzicht van de workshops en masterclasses.

CCC Fotounie staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.

Strobist Lowkey Fotografie bij het strand door CCC Fotounie
Strobist Lowkey Fotografie bij het strand door CCC Fotounie
Strobist Lowkey Fotografie bij het strand door CCC Fotounie