Strobist Lowkey Fotografie op locatie door CCC Fotounie

Strobist Lowkey Fotografie op locatie

90 Minuten stand nr.46

De prijs tussen de haakjes is de prijs vanaf 1 mei.

Prijs is exclusief toegang tot de Fotofair 2024, je hebt ook een toegangsticket nodig.

Dag Tijd Prijs
Zaterdag 1 juni 11.45 – 13.15 € 69,00 (€ 74,00)
Zondag 2 juni 11.45 – 13.15 € 69,00 (€ 74,00)

Lowkey en Strobist op locatie.

We gaan in de Workshop werken met reportage flitsers buiten in daglicht en gaan ervoor zorgen dat je ondanks het zonlicht toch mooie low key belichtingen neer kan zetten.

Na een korte algemene inleiding over CCC van circa 10 min beginnen we de workshop met een inleiding over verschillende standaard belichtingen en gaan daarna buiten verder met de reportage flitser om de low key settings in de praktijk te brengen.

Wij zorgen voor de flitsers en triggers!

Maar heb je een eigen reportage flitser en trigger dan kunnen we kijken of je die tijdens deze workshop kan gebruiken en mag je die meenemen.

Voorwaarde is dat je eigen set al ingesteld is en goed samenwerkt.

Mocht dat nog niet zo zijn, dan kunnen we daarmee helpen, maar dan buiten deze workshop tijd.

Deze workshop is een onderdeel van de 6-daagse cursus.

Van A tot M, waar deelnemers o.a. bezig gaan met flitsers, filters, landschapsfotografie, avondfotografie, risicomanagement, compositie, minimalisme en basisvaardigheden van Photoshop.

Kijk voor het volledige programma op onze website https://ccc.fotounie.nl/ of op CCC.FotoUnie op Facebook.

Hier vind je een volledig overzicht van alle masterclasses, workshops en alle andere leuke evenementen die door de CCC FotoUnie georganiseerd worden.

 

Zie hier het volledige overzicht van de workshops en masterclasses.

CCC Fotounie staat voor Click Click Community en is een Facebook groep opgericht in 2012 door Ki Tan. In 2014 is CCC in Holland opgericht voor de Nederlandstalige fotografen. CCC.fotounie heeft als visie: de leukste , gezelligste beste en actiefste facebook groep van nederland zijn voor de nederlandstalige fotograaf. Dat willen zij bereiken door onderscheidende, unieke en grensverleggende activiteiten te ontplooien. Belangrijk vinden zij dat deelnemers plezier beleven aan de activiteiten, leren fotos te bewerken via photoshop een hoop mooie fotos mee naar huis nemen en werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deelnemers aan de activiteiten kunnen ook na de workshop rekenen op steun en beantwoording van hun vragen.