FujiFilm

U bent van harte welkom op de stand van FUJIFILM Electronic Imaging Nederland!

FUJIFILM is een van de meest innovatieve merken op de cameramarkt, en tevens pionier in de grondlegging van de systeemcamera’s.
Met een uitgebreid assortiment systeem camera’s en daarbij behorende objectieven heeft FUJIFILM het meest uitebreide assortiment op APS-C en Middenformaat Systeemcamera’s

FUJIFILM X-T30_22

Graag verwelkomen we u op onze stand tijdens de FOTOFAIR 2020. Maak kennis met FUJIFILM Electronic Imaging Nederland en diverse FUJIFILM X-Photographers die tijdens dit event op de stand van FUJIFILM aanwezig zullen zijn en laten zien waarom de FUJIFILM X-Serie camera’s en de FUJIFILM GFX camera’s zo belangrijk zijn voor de innovatie van Fotografie. FUJIFILM is immers momenteel het grootste fotografische bedrijf ter wereld en is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling van de steeds populairder wordende systeemcamera’s. Ook FUJIFILM’s eigen objectieven producent, FUJINON, kan zich beroepen op jarenlange ervaring op het allerhoogste niveau.

FUJIFILM X&GFX LOCK-UP_Black and Red

Kom kennis maken met onze producten!

Op onze stand zijn alle FUJIFILM digitale systeemcamera’s te vinden, evenals alle FUJINON objectieven. Tijdens de FOTOFAIR 2020 kunt u al deze producten uitgebreid bekijken en uit proberen. U kunt ook deelnemen aan een van onze Photowalks waar u samen met een van onze X-Photographers op pad gaat om kennis te maken met de FUJIFILM camera’s en objectieven en tips en trucs ontvangt om nog meer uit uw camera systeem te halen. De FUJIFILM camera’s zitten immers bomvol techniek en de creatieve mogelijkheden lijken wel onbeperkt. De locatie op Landgoed Duynenwater is daarom uitermate geschikt om met de FUJIFILM camera’s en objectieven aan de slag te gaan. Laat deze kans dus niet lopen en kom langs op onze stand. Wij zien u graag op FOTOFAIR 2020.

FUJIFILM X-Pro3_Lifestyle 13
FUJIFILM X-T30_24

Bekijk de nieuwste producten!

Bekijk de nieuwste producten op de FUJIFILM stand. Kom bijvoorbeeld eens kennis maken met onze nieuwste X-Serie camera’s zoals de X-Pro3, X-T3 en de X-T30. Dit super trio is momenteel het neusje van de zalm op systeem camera gebied. FUJIFILM heeft deze drie alleskunners op de markt gebracht die propvol techniek zitten, goed vorm gegeven zijn en ook nog uiterst scherp geprijsd zijn.

Kom ook eens kijken naar onze prachtige objectieven. Minstens net zo belangrijk als de camera is het objectief. Bij FUJIFILM bent u aan het juiste adres. Momenteel zijn er maar weinig concurrenten te vinden voor onze fantastische objectieven. Voor elke discipline op fotogebied heeft FUJIFILM het juiste objectief. Wat dacht u van onze XF200mmF2.0 met XF 1.4x teleconverter? Dit objectief behoort tot de top in optische kwaliteit. Combineer deze met bijvoorbeeld onze X-T3 en u heeft een compact systeem van absolute topkwaliteit! Ervaar het zelf op de FOTOFAIR.

Alle objectieven uit de FUJIFILM X-Serie en GFX Serie zijn aanwezig om te bekijken en testen, kom dus langs!

FujiFilm