Nikon

Nikon is één van de bekendste en meest toonaangevende professionele cameramerken wereldwijd. Naast camera’s, is Nikon ook gespecialiseerd in geavanceerde optische techniek en precisieapparatuur, en ontwikkelt Nikon innovatieve apparatuur voor o.a. de gezondheidszorg.

Nikon is vooral bekend om hun kwalitatieve camera’s en objectieven. Over de jaren heen heeft het merk een sterke reputatie opgebouwd: Nikon wordt geprezen om de betrouwbaarheid, kwaliteit en gebruiksgemak van hun apparatuur. Of je nu op zoek bent naar een compactcamera, spiegelreflexcamera, systeemcamera, of objectief, bij Nikon bent u aan het juiste adres.

NIKON Z Mount

Vereeuwig bijzondere momenten met Nikon

Met de camera’s en objectieven van Nikon leg je alle dierbare herinneringen haarscherp vast, of het nu gaat om een fraai landschap, een prachtig portret, de schitterende melkweg, een memorabele verjaardag, een spannende sportwedstrijd of de sprong van je huisdier. voor iedere fotograaf heeft Nikon een passende oplossing voor.

Je bent van harte welkom op de stand van Nikon Nederland

Graag verwelkomen we je op de Nikon stand tijdens de FOTOFAIR. Maak kennis al onze producten waaronder de Z-series systeem camera’s, compactcamera’s, objectieven en natuurlijk staan al onze lange tele-objectieven weer opgesteld zodat je details ziet die je niet met het blote oog kunt waarnemen.

Het Nikon school team staat weer klaar voor advies, firmware updates of om al je lastige technische vragen te beantwoorden. Vergeet je camera niet mee te nemen want er is van alles te zien en te beleven tijdens de Fotofair!