Studio FD

Fotograaf en Kelby trainer Frank Doorhof geeft workshops model fotografie in zijn studio in Emmeloord, in het buitenland, maar ook op bijzondere plekken, zoals in kastelen, musea en urbex locaties.  Frank leert je hoe licht werkt, want dan kun je het meten en sturen, altijd en overal. Dit staat garant voor geweldige model foto’s. Hij werkt met small flash, big flash en ledverlichting.

 

Zijn bestseller “Mastering the Model Shoot” is in diverse talen vertaald en heet in het Nederlands “Handboek: modelfotografie”. Onlangs is zijn boek “Fotograferen in Elke Situatie” uitgekomen. Op Photofacts Academy staat de Nederlandse video: “Controle over je fotoshoot”. Daarnaast heeft Frank meer dan 11 instructie video’s uitgebracht en diverse presets.

 

Op social media is Frank ook heel actief. Dagelijks maakt hij vlogs en video’s met reviews, tips en trucs over alles wat met fotografie te maken heeft in “Behind the closed DOORs”.  Maandelijks broadcast hij “the Digital Classroom” een gratis, online, interactieve live shoot vanuit zijn studio op YouTube en Facebook. Zijn YouTube staat trouwens vol met reviews, interviews en veel meer.

 

Franks portfolio vind je hier: smugmug.com/frankdoorhof

De actuele workshops en agenda staan op: frankdoorhof.com/a  en fotografie-workshops.nl