Transcontinenta distributeur.

Net als alle voorgaande jaren staat Transcontinenta, als distributeur van vele A-merken, weer met een grote stand op de FotoFair. Dit jaar zijn we present met de nieuwste Tamron en Samyang objectieven, het uitgebreide assortiment NiSi filters voor o.a. landschapsfotografie, Zhiyun gimbals voor camera’s en smartphones, Boya draadloze microfoons voor smartphones, camera’s en camcorders. De outdoor tassen en rugzakken van MindShift en Think Tank zijn uiteraard present en niet te vergeten Peak Design met hun statieven, camera clips, draagriemen en tassen.

 

Profiteer ook dit jaar tijdens de FotoFair van aantrekkelijke aanbiedingen op al deze merken. We adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Tot zien in stand nr. 3.

 

 

Extra COVID-19 informatie.

 

Transcontinenta heeft in verband met de COVID-19 situatie dit jaar de stand anders ingedeeld. Dit om maximaal aandacht voor de noodzakelijke 1,5 meter afstand te kunnen houden. De veiligheid van u als bezoeker en onze eigen medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Vanzelfsprekend zorgen we voor extra medewerkers plus de juiste hygiëne en veiligheidshulpmiddelen, om uw bezoek aan de Transcontinenta stand in veilige banen te leiden. Mocht u hieromtrent specifiek vragen hebben dan kunt u zeker even contact met ons opnemen.